Fire studenter rundt et bord og en femte som henger lapper på en vegg.

Bachelor - Bergen og Oslo

Innovasjon og forretningsutvikling

Vil du skape morgendagens løsninger? Dette er studiet for deg som vil utvikle og gi liv til idéer, og skape verdi for enkeltpersoner og for samfunnet.

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Bergen og Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Med en bachelor i innovasjon og forretningsutvikling får du kunnskapen du trenger for å skape morgendagens løsninger, tjenester og produkter. Du lærer hvordan en idé blir til innovasjon ved hjelp av ulike teorier, teknikker og metoder.  

Innovasjon er hjørnesteinen i en bærekraftig økonomisk vekst og velstand. Bedriftene som setter innovasjon i sentrum av sin virksomhet, og som bygger en innovasjonskultur fra bunn til topp, fremstår som de mest betydningsfulle i vår tid. For å skape en innovativ kultur trengs mennesker med bred kunnskap og relevante ferdigheter. Innovative mennesker bidrar til å løse morgendagens komplekse utfordringer og problemer, og de vet å utnytte muligheter i markedet. 

Hva lærer du?

Dette studiet er skreddersydd for deg som ønsker å jobbe med å formulere, utvikle og kommersialisere innovative idéer. Gjennom nysgjerrighet, lidenskap og driftighet vil du lære å finne en idé, utvikle og teste den. Deretter vil du få kunnskapen du trenger for å skape og argumentere for et ferdig produkt eller en løsning, innenfor rammene av en organisasjon. 

Du lærer å bruke en rekke ulike verktøy for å definere, forstå og møte markedets behov og for å oversette disse til innovasjon som skaper verdi for kunder og virksomheter. Du vil blant annet kunne studere

Underviser og studenthistorie

Hva kan du bli?

Etter en bachelor i innovasjon og forretningsutvikling vil du kunne jobbe innenfor etablerte organisasjoner. Du vil ha kunnskapen og ferdighetene som trengs for å utfordre normer, samt forstå og drive innovasjonsprosesser i både nærings- og organisasjonsliv. 

Etter endt utdanning kan du jobbe med blant annet forretningsutvikling, prosjekt- og prosessledelse og innovasjonsstrategi. Du vil kunne bidra til å skape bærekraftige og kreative organisasjonskulturer og ha rollen som endringsagent på din fremtidige arbeidsplass. Etter studiene vil du kunne derfor kunne bli ansatt innenfor flere etablerte organisasjoner. 

Slik er det å være Kristiania-student

Som innovasjonsstudent på Høyskolen Kristiania vil du være en del av et yrende og utviklende fagmiljø. Du vil ha muligheten til å bli kjent med studenter fra andre studier og bygge nettverk allerede under studiene. Vi jobber tett på arbeidslivet, og du vil være godt rustet til å tre ut i arbeidslivet etter endt utdanning.

Selve høyskolen er også full av studenttilbud, som for eksempel en solid studentklinikk, en studentunion drevet av engasjerte studenter og flere linjeforeninger.

Vi vet at det å være student handler om mye mer enn å studere. Derfor jobber vi hele tiden med å ivareta studentene våre, både gjennom sosiale arrangementer, foreninger og tett oppfølging. Hos oss kan du bli med på alt fra konserter og fester, til filmvisninger og sosiale hyggekvelder. Målet vårt er at alle skal få en spennende studiehverdag – også utenfor klasserommet.

 • Studentlivet er mer enn studier

  Studentlivet er mer enn studier

  Les mer
 • Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

  Video: Er Kristiania tett på arbeidslivet?

  Les mer
 • Faglig utvikling – også etter forelesning

  Faglig utvikling – også etter forelesning

  Les mer

Praktisk informasjon:

Studiedetaljer

Tre studenter som sitter i en trapp og prater

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
Snakk med en student!

Les mer om våre studier innen økonomi og innovasjon

 • Anita Krohn Traaseth ga Kristiania-studenter karrieretips
  Bergen

  Anita Krohn Traaseth ga Kristiania-studenter karrieretips

  Les mer
 • Loftet lanserer nytt stipend for studentbedrifter
  Oslo

  Loftet lanserer nytt stipend for studentbedrifter

  Les mer
 • Ble daglig leder rett etter bachelorgraden
  Bergen

  Ble daglig leder rett etter bachelorgraden

  Les mer
 • Utvikler app: Drømmer om mer åpenhet om psykisk helse blant gutter
  Oslo

  Utvikler app: Drømmer om mer åpenhet om psykisk helse blant gutter

  Les mer

Studieprogramleder

David William Coates

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer