Genette Våge som sitter på laptopen sin på kjøkkenet
Prøv nettstudier gratis Vil du teste ut hvordan nettstudiene våre fungerer uten å binde deg til noe? Test ut her

Fleksibel studiemetode

Vi har tatt det beste studietilbudet fra vår campus-baserte undervisning og gjort det tilgjengelig for deg på nett. Derfor kan du nå få deg en utdanning med høy kvalitet, uansett hvor du befinner deg eller hva din livssituasjon måtte være.

Vitnemålet ditt vil være like mye verdt som om du hadde studert på campus, og de samme foreleserne som underviser på sted, underviser på nett. Du kan velge mellom flere studier og enkeltemner av høy kvalitet, og om du vil ta en anerkjent mastergrad samarbeider vi blant annet med Heriot-Watt University i Skottland. 

Den fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Nettstudier gjør det mulig å kombinere kunnskapspåfyll og videreutdanning med familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser. 

Det beste av alt er at kvaliteten på nettstudier er den samme som om du studerer på tradisjonelt vis hos en skole som er stedbasert. Den fleksible studiemetoden går med andre ord ikke på bekostning av kvalitet og læringsutbytte. Vi samarbeider med høyskoler og universiteter som er faglig ansvarlige for studiene, mens vi selv er metodeleverandør og tilrettelegger for at studiene skal kunne tilbys på nett.

nettstudier pc.jpg

Praktisk gjennomføring

Du har fått opptak og skal komme i gang med studiene. Nå venter utfordringer, engasjement, begeistring og mestring. Les mer om hvordan læringsportalen, samarbeid med medstudenter og kontakten med veileder fungerer.

Praktisk gjennomføring

Hvordan søke opptak?

Å bestille et emne eller studium gjennom våre nettsider er både enkelt og sikkert. 

Opptak

Dette får du som student hos oss:

Når du har fått opptak til et emne eller et studium hos Høyskolen Kristiania Nettstudier er følgende inkludert i studiekostnaden:

 • Retting av innsendingsoppgaver
 • Oppfølging fra personlig veileder
 • Tilgang til klasserom på nett 
 • Eksamensavgiften er dekket første gang
Som nettstudent kan du ha forelesningen på øret - når det passer for deg
Kjøkkenet er en favorittlokasjon for mange nettstudenter - nærme kantina!

Frihet som nettstudent

Studieformen som Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr gjør at alle kan øke sin kompetanse – uavhengig av geografisk plassering og livssituasjon. Denne friheten krever selvkontroll og systematikk, og man må være villig til å sette av tid til å gjennomføre emnene.

Hos oss finner man studenter i alle livssituasjoner. Noen kombinerer nettstudiene med barn og jobb. Mange studerer på kveldstid fordi de jobber fullt på dagene. Andre studenter sitter i en hengekøye mellom to palmetrær i Karibien. Det finnes utallige ulike varianter der ute, og det vi er så stolte av: Du kan få det til å passe perfekt for akkurat for deg.

Studentrabatter

Som nettstudent hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan vi tilby gode fordeler.

Du kan du også benytte deg av studentkortet.no sine mange rabatter. Blant andre flott tilbud finner du rabatter hos SAS, Krogh Optikk og Apple.

Mange av emnene vi tilbyr gir deg også rett til et studentbevis som kan gi deg rabatter på kollektivreiser og andre fordeler. Se "Får jeg studentbevis?" i "Ofte stilte spørsmål" for mer informasjon. 

Artikler om livet som nettstudient

Se flere artikler
 • Advokat som sitter og kikker på papirer

  6 grunner til å studere rettsvitenskap

  Ønsker du å lære om juss og rettssystemet? Da kan rettsvitenskap være studiet for deg.
 • ung kvinne ser inn i et kamera. Hun tar åpenbart bilde av noe.

  Derfor trenger arbeidslivet flere innholdsmarkedsførere

  Innholdsmarkedsføring er i vinden som aldri før. Arbeidslivet skriker etter gode innholdsmarkedsførere – og dette er grunnen.
 • Ung, kvinnelig nettstudent. Hun sitter foran laptopen med iPaden liggende på siden av seg. Hu er på vei til å ta på seg brillene sine.

  Slik kan nettstudier gi deg helt nye muligheter

  Er du en av dem som drømmer om å skifte karriere, eller ønsker du flere muligheter i bedriften du jobber i? Da er kanskje tiden inne for å fylle på med ny kunnskap.
 • Friheten til å disponere hverdagen selv

  Den tradisjonelle studiehverdagen passet aldri helt for Per Arne Ramberg. Nettstudier ga han den friheten han ønsket seg.
 • Voksen nettstudent som tar enkeltemner på Kristiania. Hun smiler og holder en penn i hånden.

  Nå kan være tiden for å fylle på med kompetanse

  Aldri før har det vært enklere å studere enkeltfag hjemmefra.
 • Dame studerer på laptop utendørs i høstjakke.

  Nå kan du studere mens du mottar dagpenger

  Fra april til desember var det mulig å kombinere dagpenger med studier eller videreutdanning. Nå får du ny mulighet frem til 1. juli