Bachelorstudier

Masterstudium

Nettstudier

 • PR og kommunikasjon

  Årsenheten i PR og kommunikasjon gir deg en innføring i taktisk, praktisk og teoretisk kunnskap innenfor faget.

Fagskolestudier- 1-2-årige

 • Digital innholdsproduksjon

  Lær å lage, produsere og distribuere innhold til sosiale medier og digitale kanaler.
 • Studenter tar notater på forelesning. Fagskolestudiet Reklame og merkekommunikasjon ved Høyskolen Kristiania.

  Reklame og merkekommunikasjon

  På fagskolestudiet i Reklame og merkekommunikasjon får du utvikle din kreativitet og får jobbe praktisk med kommunikasjon fra første studiedag.
 • Digital markedsføring

  Ønsker du å jobbe med markedsføring på nett? Da er dette studiet for deg!
Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Effektive og kreative kommunikatører har et fellestrekk. De lager kommunikasjon som beveger. Som skaper kjøpelyst eller politisk endring, latter, ettertanke eller alt sammen – enten visuelt, ved hjelp av tekst, levende bilder eller i en kombinasjon.

Hos oss kan du velge blant flere anerkjente kommunikasjonsutdanninger. Vi sørger for et åpent miljø med plass til nye impulser, fordi vi vet at dette fører til bedre resultater for studentene våre. Derfor får du rom til å prøve ut ideene dine og utvikle ditt talent. Du får tett oppfølging av erfarne veiledere og blir kjent med bransjen mens du studerer. Du lærer å legge smarte strategier, ta modige valg og presentere løsningene dine for en oppdragsgiver.

Her bygger du tverrfaglig nettverk mens du studerer. Vi forbereder deg på det arbeidslivet du skal bli en del av. Du jobber med reelle prosjekter og har kjente, profilerte aktører som gjesteforelesere. Bli en del av Nordens største kreative utdanningsmiljø!

Relevante artikler

 • Tidligere student på tekst og skribent på Westerdals, nå Høyskolen Kristiania, Marco Reinertsen, har mange spennende navn på blokka.

  Ville leve av å skrive

  Etter at tidligere student på Bachelor i tekst og skribent, Marco Reinertsen, gikk ut fra skribentlinja, har han blant annet skrevet for Nationaltheatret og Det Norske Teater. Nå jobber han som redaksjonssjef for Natt&Dag.
 • Hvordan Olav ble en vinner i jobbmarkedet

  Olav Event (27) var en av de mest dedikerte og kjente studentene på Høyskolen Kristiania. Nå har engasjementet hans ført til kremjobb i PR-bransjen.
 • Emilie fikk fast jobb rett etter studiene

  Se hvordan Emilie (24) gikk fra å være fulltidsstudent til å bli fast ansatt.
 • En kommunikasjonsutdanning gir deg flere muligheter enn du aner

  Det er få andre fagfelt som byr på like mange spennende muligheter som kommunikasjon.