Tre faddere smiler til fotografen i sola. Maren Eskeland, Judith Lima Bru og Hedda Knudsen
Tre blide faddere i Bergenssolen: Maren Eskeland, Judith Lima Bru og Hedda Knudsen. Foto: Kristiania/Benjamin Åvitsland.

Årets fadderuke i Bergen startet med immatrikulering i Hansaparken, altså en høytidelig seremoni der fadderbarna ble skrevet inn som nye studenter. Rett etterpå fikk fadderbarna møte klassene sine, og turen gikk henholdsvis til Escape Bryggen eller Megazone. 

På Megazone møtte vi blant andre Joachim Heggernes, Erlend Rosmer Richstad, Jama Omar og Emil Lorentzen. På Escape Bryggen møtte vi Camilla Gagnum, Simen Dalland og Sindre Thon.

På onsdagen kunne faddergruppene prøve seg på promillefotball (med promillebriller) og ri på rodeo-okse. På fotballbanen møtte vi blant andre Jakob Hansen, Nicolay Lyder Øverland, Sølve Agdal og Ida Bønsnes. På rodeo fanget vi noen av øyeblikkene Martin Krakhellen holdt seg fast, og det øyeblikket Nicolay Lyder Øverland fløy elegant gjennom lufta.

På torsdagen var det tilfeldigvis nydelig sommervær, noe som passet helt greit med at programmet for dagen var grill & chill med bading og besøk av isbilen. På grillfesten møtte vi Henriette Haldorsen, Nargiz Arzumova og Vanja Alræk Hellesøe (foran isbilen), Esteban Motamayor og Nikolai Walstad (foran vannet), Julie Sæbø Larsen, Vilde Alvar, Pernille Orre vik, Anne Blekenberg (rundt bordet), og fadderne Maren Eskeland, Judith Lima Bru og Hedda Knudsen.

Hele uka kunne faddergruppene konkurrere om å samle flest gullbilletter, og gruppe 19 gikk av med seieren! De vant en dag for hele faddergruppa på Bergen Gokart. Se bilder på @intocampusbergen på Instagram

Tradisjonen tro var det duket for firedagers festival på Youngstorget i Oslo. Into Campus Oslo ble sparket i gang med diverse aktiviteter i faddergruppene og velkomstseremoni i teltet med tale fra rektor, Into Campus-styret og konsert med tidligere populærmusikkstudent Victor Cornick og bandet hans. Om kvelden var det konsert med Isah og Kris Winther.

Tirsdagen kunne fadderne melde gruppene sine på båttur, bowling, minigolf og Megazone. Sommerværet klinket til og sørget for at båtturen med M/S Bjørvika ble en solfylt suksess. 

På bildene ser vi Alex Ares Marin, Álvaro López, Beate Berg, Camilla kristiansen, Elinor Hilleren, Gabrielle Toniolo, Marc Quel, mari Hemmingby Handen, Megan Noya, Mirel Ozoflu, Nargiz Arzumova og Óscar Jaime. 

I teltet var det standup med Ahmed Mamow, Snorre Monsson og Mert Arslan, en meget stemningsskapende musikkquiz med Egil Skurdal, silent disco og konsert med Ejlis.

På onsdagen var det grilling utenfor det gigantiske teltet på Youngstorget. Else Vors Furuseth dro i gang festen, før det var konsert med Orangekake, TØFL og Ka2 senere på kvelden. 

Torsdagen fikk fadderuka i Oslo en solid avslutning med Kristiania-lekene, konsert med Aiba, Erik&Kriss og den hemmelige artisten ble avslørt som Stig Brenner.

I bildekarusellen under ser du noen av artistene som sto på scenen på Youngstorget denne torsdagen. I tillegg tok vi bilder av studentene Abdul Mudey og August Amlien, Guro Glomnes og Jenny Katinka Waaler, Charlotte Solvang og Karoline Duesund Svendsen, Marcus Sæterøy og Sigurd Smemo, Jesper Kibsgaard, Mathias Haug og Max Gustumhaugen.

I Bergen ble det hele avsluttet på fredagen, med en skikkelig studentfestival hvor flere store artister spilte for studenter fra alle byens utdanningsinstitusjoner. På scenen sto selveste Arif, Dårlig Vane og Michelle Ullestad!

Trioen i Dårlig Vane poserer på scenen med publikum i bakgrunnen.

Norges råeste fadderuke ble fotografert av Kristianias egne, helt rå fotografer: Benjamin Åvitsland, Stina Myhre Pedersen og Jonatan Quintero. 

Global - Fagområder + Spør en student (Double Content Card)