Våre HR-utdanninger har felles første år, og du kan derfor bytte spesialisering fra det 2. studieåret om du ønsker.  

Bachelorstudier

Masterstudier

Nettstudier

 • Bachelor i HR og personalledelse

  Bachelor i HR og personalledelse gir deg en yrkesrelevant bachelorgrad, og denne graden gir deg solid kunnskap innen fagfeltet.
 • HR og personalledelse

  Årsenhet som lar deg styrke din faglige kompetanse slik at du kan forvalte og utvikle menneskelige ressurser i en organisasjon.

Fagskolestudium

 • Administrativ koordinator

  Utdanningen for deg som ønsker å jobbe som administrativ støtte for ledere eller ledergrupper.
 • Juridisk assistent

  Studiet for deg som ønsker å arbeide med administrative oppgaver ved et advokatkontor eller i virksomheter med juridiske fagfelt.
Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Ved å studere HR og ledelse hos oss får du erfaringen, kunnskapen og tryggheten du trenger for å gjøre en forskjell, uansett hva slags bransje du ønsker å jobbe i.

Hvordan kan jeg bidra til at organisasjonen jeg jobber i lykkes?

Dette er et sentralt spørsmål gjennom alle våre studier. Vi forbereder deg til å forstå utviklingen som skjer i samfunnet. Vi gir deg kunnskap som gjør deg aktuell og relevant for arbeidsplassen din, slik at du blir en attraktiv medarbeider. Vi utvikler studiene våre i tett samarbeid med arbeidslivet, og sammen sørger vi for at du skal lykkes.

Gjennom tett oppfølging, engasjerende fagstab og kontakt med relevant arbeidsliv lærer du det som forventes av deg i bransjen du skal ut i. Du opparbeider deg forretningsforståelse og får uvurderlig innsikt i hva som får mennesker til å yte bedre. Våre studier er profesjonsrettede, unike og har smarte fagkombinasjoner som næringslivet setter pris på.

Hos oss blir du en del av et inkluderende studiemiljø med høyt engasjement. Studentene våre trives i følge Studiebarometeret 2017 bedre enn på andre sammenlignbare studier i Norge og gjennomføringsprosenten er langt over landsgjennomsnittet.

 • Studiekompetansen arbeidsmarkedet vil trenge

  Amna Zafar har valgt et studieprogram ved Høyskolen Kristiania som vil by på gode jobbmuligheter i årene fremover.
 • Jo Anders står foran skiltet til "IBM Client center" og en hvit resepsjonsbenk står bak han og veggen bak er mørk. Jo Anders har hendene i lomma og har på seg en mørkeblå skjorte og sorte jeans.

  Jobber i ett av verdens ledende selskaper innen teknologi

  Samtidig som Jo Anders tar en bachelor i HR og personalledelse jobber han for teknologiselskapet IBM.
 • Iver Grinaker til høyre sammen med to andre studiekamerater ved Høyskolen Kristiania

  Jobbet halvt og studerte på fulltid

  I juni 2017  begynte Iver som HR-rådgiver i Politidirektoratet. I august samme år begynte han på en Master i ledelse ved Høyskolen Kristiania. Nå har han levert masteroppgaven etter å ha sjonglert jobb med høyskole på høyt nivå.