Foto av to kvinner i et klasserom som smiler.
Fagskolen Kristiania tilbyr en rekke spennende studier – for deg som vil ta en kort og yrkesrettet utdanning som gir deg praktisk kompetanse i faget. Foto: Fagskolen Kristiania/Benjamin Åvitsland.
Portrett av Stefanie Dziadkowiec som smiler til kamera. Hun har på seg briller og stripete genser.
Ifølge Stefanie trenger man ingen forkunnskaper innen frontend-utvikling for å søke, men man bør være glad i problemløsning og teknisk arbeid.Foto: Fagskolen Kristiania/Benjamin Åvitsland

Skal du studere for første gang, men er usikker på hvilket studium som er riktig for deg? Eller kanskje du har jobbet i noen år, og ønsker å bygge på kompetansen din for å få nye muligheter? I begge tilfeller er en ettårig fagskoleutdanning et godt alternativ.

Jeg valgte å studere her fordi jeg ønsket å komme meg raskt ut i arbeidslivet.

Kristiania tilbyr ettårige fagskolestudier innen rekke spennende fagområder. Felles for dem alle er at de er praktisk og yrkesrettet, og utviklet i tråd med arbeidsgivernes behov. Dette er med på å sikre deg kompetanse som er relevant og ettertraktet – nå og i fremtiden.

Portrett av Kristiane Lunde som  smiler til kamera. Hun har på seg en blå jakke.
— Jeg ville ha en jobb der jeg kunne ha lange arbeidsdager, fordi jeg får energi av det, sier Kristiane. Hun landet drømmejobben i Music Norway etter å ha studert Music Business. Foto: Fagskolen Kristiania/Benjamin Åvitsland

Fikk jobb som frontend-utvikler i SATS før studieslutt

Stefanie Dziadkowiec hadde ingen tidligere erfaring med programmering da hun startet på Frontend-utvikling. Etter knapt ett år på skolebenken, sikret hun seg fast jobb hos treningsgiganten SATS.

– Året på Kristiania var det beste noensinne! Jeg valgte å studere her fordi jeg ønsket å komme meg raskt ut i arbeidslivet, forteller Stefanie. 

Les mer om hennes nye, spennende jobb som junior frontend-utvikler her.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Ett år med Music Business sikret drømmejobben i musikkbransjen 

Kristianie Lunde hadde allerede to bachelorgrader da hun startet på Kristiania, i eiendomsmegling og i kultur og ledelse. 

Det var først da hun jobbet som frivillig artistvert på by:Larm, og ble tipset om Music Business, at hun forstod at det var musikkbransjen hun skulle jobbe i.

Kristiane rakk ikke engang å fullføre det ettårige fagskolestudiet, før hun fikk tilbud om jobb som kommunikasjonsmedarbeider i stiftelsen Music Norway.

– Studiet har gitt meg en forståelse av bransjen jeg trenger for å kunne utføre min jobb på best mulig måte, sier Kristiane. 

Les mer om hva Kristiane sier om Music Business-studiet og jobben i Music Norway her.