Nettstudent på Høyskolen Kristiania som studerer på bibliotek

Skolebenken er ikke noe som passer alle. Mennesker er forskjellige, og nettopp derfor trenger vi også ulike tilbud når det kommer til studier og utdanning. Hvis du er en av de som trives best med å planlegge din egen hverdag, eller du rett og slett ønsker å kombinere et studium med et ellers hektisk liv, kan nettstudier være løsningen du har lett etter. 

På Høyskolen Kristiania har vi studietilbud på nett som passer for absolutt alle. Vil du heve kompetansen din med enkeltemner? Kjør på! Vil du ta en hel bachelorgrad eller mastergrad på nett? Sett i gang! Vi har over 17 ulike studier og over 140 enkeltemner. Du vil med andre ord garantert finne noe spennende hos oss. Og er du ikke sikker på hvor du bør begynne, kan vi gjerne hjelpe deg på veien.  

Styrk din kompetanse med enkeltemner  

Kunnskap er makt, og med rett kompetanse kommer du lenger i arbeidslivet. Uansett om du vil bygge på en allerede eksisterende grad med enkeltemner, eller bare vil ta enkeltemner for å lære noe nytt og nyttig, finner du det du leter etter hos oss. Vi har nemlig populære og spennende muligheter innen blant annet:  

 • Helse, medisin og ernæring 
 • HR, personalledelse og organisasjonspsykologi 
 • Kommunikasjon, PR, journalistikk og tekst 
 • Ledelse, administrasjon og innkjøp 
 • Markedsføring, merkevare og salg 
 • Pedagogikk og psykologi 
 • Økonomi, innovasjon og bærekraft 

  Du får studiepoeng fra alle enkeltemnene Høyskolen Kristiania tilbyr, noe som kan bidra til å styrke din CV og gjøre deg til en mer attraktiv arbeidstaker. Hvis du sikter deg inn på en forfremmelse, men mangler fagkompetansen, kan du oppnå dette ved å gjennomføre et enkeltemne eller to på nett hos oss. Er du i en prosess hvor du vurderer å bytte jobb helt, kan også enkeltemner være med på å spisse kunnskapen og kompetansen din, og gjøre det enklere for deg å lande et intervju og kapre drømmejobben. Enkeltemner på nett kan i tillegg være med på å bygge en hel grad hvis det er noe du ønsker på sikt. 

  Loni på en benk

  – Kunne ikke studert uten fleksibiliteten med nettstudier

  Bygg en grad i ditt eget tempo  

  Det er ikke gitt at alle vet hva de vil jobbe med i fremtiden. Kanskje det er nettopp derfor hele 1 av 5 dropper ut av bachelorgraden sin. Samtidig som mange ikke vet hva de vil studere, er det også mange som ikke vil vente for lenge med å starte studieløpet. Hvis du er en av de som kjenner deg igjen i dette, kan det være en idé å begynne med et enkeltemne på nett, for å få smaken av en utdanning, uten å bite over for mye. Klaffet det ikke, har du fått studiepoeng som du kan bruke videre i løypa, og fikk du mersmak kan du peile deg inn på en utdanning innen det gitte fagfeltet.

  På denne måten blir det enklere for studenter å fritt kunne bygge en grad i sitt eget tempo. Ved å studere på denne måten får du mer rom til å teste deg frem til rett grad, og dermed også til rett jobb i fremtiden. Det er fullt mulig å få til, uten å haste seg gjennom et studieløp som egentlig ikke var det man så for seg da man startet. Sammen med våre dyktige rådgivere og veiledere vil vi også kunne hjelpe deg skreddersy et studieforløp, som du kan komme deg gjennom i ditt eget tempo. 

  Enkeltemner passer altså for alle mulige folk. De passer for deg som vil bygge videre på en grad, eller bygge en grad fra bunnen av. De passer for unge og gamle, single og familieoverhoder, de med og de uten jobb.

  Nettstudent som leser i en bok
  For mange nettstudenter er det friheten til å studere når og hvor de vil som er grunnen til at valget falt på digital undervisning.

  Gode grunner til å ta en fleksibel bachelorgrad på nett  

  Hvis målet er en bachelorgrad, kan du også ta en fullkommen grad på nett hos Høyskolen Kristiania. Vi har flere nettbaserte bachelorgrader å velge mellom, og du kan eksempelvis vurdere å ta en:  

   Hvis du er redd for å bli stående alene med vekten av en full bachelorgrad hengene over skuldrene dine, og frykter at selvdisiplinen kommer til å vike, trenger du heller ikke bekymre deg. Alle bachelorgradene våre ledes av forelesere som vil bringe deg helskinnet gjennom utdanningen. Du får tett oppfølging og god hjelp helt til bacheloroppgaven din leveres.

   Mannlig nettstudent som sitter med pad på fanget

   Usikker på hvordan nettstudier fungerer?

   Klar for en nettbasert mastergrad? 

   Etter X-antall enkeltemner, eller en fullkommen og ferdiginnpakket nettbasert bachelorgrad, er du kanskje lysten på enda mer fagkompetanse og kunnskap? Da kan en mastergrad være midt i blinken for deg. Og er du ferdigutdannet og i full jobb, med et ønske om å styrke din posisjon i arbeidsmarkedet, kan også en mastergrad være passende. I dagens konkurransepregede arbeidsliv kommer utdanning godt med. Har du en mastergrad i bagasjen vil du ikke bare bli en mer attraktiv jobbsøker eller arbeidstaker, du vil også ofte ha rett på høyere lønn, samt tilegne deg kunnskap som utgjør en reell forskjell for arbeidsplassen din.  

   På Høyskolen Kristiania kan du ta en Master of Science in Financial Management eller en MBA, også kjent som en Master of Business Administration. Begge mastergradene vi tilbyr er i samarbeid med den prestisjetunge utdanningsinstitusjonen, Edinburgh Business School. Vitnemålet du mottar når graden er fullført får du fra Heriot-Watt University, som er anerkjent over hele verden. Og selv om graden er helt nettbasert, trenger du ikke frykte for hverken manglende oppfølging eller lavere kvalitet enn det man hadde fått gjennom et stedbasert studium.

   Like god oppfølging på nett som i klasserommet  

   Mange som vurderer å ta nettstudier fremfor stedbaserte studier lurer ofte på om oppfølgingen og læreplanen er like god. Selv om studier på nett er mer fleksible og frie enn stedbaserte studier, går det aldri på akkord med kvaliteten når det kommer til Høyskolen Kristiania. Ikke bare samarbeider vi med andre høyskoler og universiteter i både inn- og utland, vi er også opptatte av å tilrettelegge for en god studieopplevelse på nett fra start til slutt.  

   Studio hvor nettstudier spilles inn på Høyskolen Kristiania

   – Vi skal lage banebrytende nettstudier

   For å sikre en fullverdig oppfølging fra professorer og forelesere har vi opprettet en moderne læringsportal, vi tilrettelegger for samarbeid med medstudentene dine, og gjør det enkelt å holde kontakt med veilederen din hele tiden. Hos oss er det også slik at det er de samme foreleserne som underviser i klasserom, som også underviser på nett. Dermed får du altså helt lik tilgang på informasjon og undervisning, fra sofaen hjemme, favorittparken rundt hjørnet, eller kaféen med den beste kaffen. 

   Frihet til å studere når og hvor du vil  

   Det finnes utallige grunner til at folk forelsker seg i nettstudier og nettbaserte studiemodeller. For de aller fleste henger mye sammen med frihet og fleksibilitet. Frihet til å bli hjemme, reise bort, være inne eller ute, til å stå opp tidlig eller sent, og fleksibilitet til å bruke dagen din slik du selv ønsker og har behov for.

   Det er heller ikke slik at alle har mulighet til å møte opp på forelesninger, av ulike grunner. Noen har en hverdag som gjør det umulig å være tilgjengelig når tradisjonelle forelesninger foregår. Andre er kanskje syke, og klarer derfor ikke sitte i en forelesningssal med flere andre. Nettstudier gir altså ikke bare frihet til å studere når og hvor du vil, men for mange gir også nettstudier frihet til å faktisk kunne studere, på dine egne premisser.

   CTA bunn