Ønsker du å være blant de første som mottar nyhetsbrevet til din e-post?

Høyskolen Kristianias ferskeste nyhetsbrev er din kilde til spennende saker fra Kristiania. Kristianabrevet inneholder de viktigste og mest relevante artiklene fra Høyskolen Kristiania, og vil sørge for at du holder deg oppdatert på hva som rører seg blant professorer, medievitere, rektoratet og mange flere. Vi presenterer en god miks av nyheter og historier fra høyskolen som skal bli Norges første arbeidslivsuniversitet, se bare her:

Artikler rad 1

 • Kristian Landmark, forretningsutvikler i Elkjøp., smiler direkte mot kamera. Han har på seg skjorte og dress

  Elkjøp hever intern kompetanse med bærekraftstudier fra Høyskolen Kristiania

  Nordens største forhandler av elektronikk ønsker å inspirere forbrukerne til å velge grønnere, og som en del av arbeidet blir de ansatte tilbudt deltidsstudier innen bærekraftig markedsføring ved Høyskolen Kristiania.
  Les mer
 • Vibecke Osfoss er fotografert mens hun går over veien og har på seg en kåpe i fargene til det Ukrainske flagget

  – Det er lov å ta plass

  Som barn var det eneste hun hadde til felles med Pippi Langstrømpe en mamma i himmelen. Som voksen leder Vibecke Osfoss Avdeling for studentoppfølging ved Høyskolen Kristiania. Hun er opptatt av å utvide det hun oppfatter som en altfor snever kvinnerolle for de unge.
  Les mer

Artikler rad 2

 • Stein Hernes, direktør for myndighetskontakt i Equinor., fotografert i forelesningssal på Høyskolen Kristiania mens han snakker engasjert til studentene.

  Enhver forestilling krever en motforestilling

  Stein Hernes har jobbet med kommunikasjon i NATO så vel som på statsministerens kontor, hatt ledere ved navn Jens Stoltenberg så vel som Jonas Gahr Støre. – En god sjef er en som øver, har øye for detaljer og som ønsker motstand, sier Hernes til Kristiania-studentene.
  Les mer
 • Fasaden til Høyskolen Kristianias bygg i Kvadraturen er fotografert. Et rødt flagg med Kristianias logo vaier i vinden.

  Høyskolen Kristiania vil sikre en fremtid for flyktningene

  Som en ideell stiftelse hvis formål er å gi flest mulig anledning til en utdanning, skal Kristiania gjøre alt de kan for å ta imot og ivareta Ukrainske flyktninger.
  Les mer

Artikler rad 3

 • Fotografi av magasinet Kunnskap Kristiania står på en pidestall

  Disse trendene vil forme fremtiden

  En ny utgave av Magasinet Kunnskap Kristiania ble sluppet 16. februar, gjennom 27 artikler får vi et unikt innblikk av forskere og fagfolk ved Høyskolen Kristiania. Magasinet som både kommer i fysisk format og digitalt på nett ble denne gangen markert med en egen utstilling på Fjerdingen.
  Les mer
 • Olaf Tufte kjenner flere på Institutt for trening og helse.. Her er han fotografert i Kristianias treningsstudio sammen med flere mennesker

  OL-helten delte sine beste treningstips

  Dagen var delt inn i to økter. Først skulle Olaf Tufte lære lærerne roteknikk, deretter skulle han holde motivasjonsforedrag for studentene. Men ordet motivasjon har han vraket: – Jeg er kun interessert i å høre om hva dere gjorde for å få utført oppgavene på veien til målet.
  Les mer

Artikler rad 4

 • Ph.d.-kandidaten som ingen kunne målbinde

  Portrettintervju med tidligere statssekretær Ketil Raknes som måtte på avvenning som nyhetsjunkie etter flere år i politikken.
  Les mer
 • Dette kjennetegner bærekraftige bedrifter

  Hvordan skal bedrifter navigere i en grønnvasket jungel fylt med miljødinosaurer og bærekraftprofeter. Professor Gøran Svensson vet råd
  Les mer

Ønsker du å være blant de første som mottar nyhetsbrevet?

Kristianiabrevet sendes ut to ganger per måned.

Du kan når som helst melde deg av. Mer informasjon om hvordan vi behandler dine opplysninger finner du i vår personvernerklæring.