Meld deg på Kristianiabrevet

Kristianiabrevet gir deg aktuelle artikler fra Kristiania, og hva som rører seg på høyskolen som skal bli Norges første arbeidslivsuniversitet.

Artikler rad 1

 • Kristian Landmark, forretningsutvikler i Elkjøp., smiler direkte mot kamera. Han har på seg skjorte og dress

  Elkjøp hever intern kompetanse med bærekraftstudier fra Høyskolen Kristiania

  Nordens største forhandler av elektronikk ønsker å inspirere forbrukerne til å velge grønnere, og som en del av arbeidet blir de ansatte tilbudt deltidsstudier innen bærekraftig markedsføring ved Høyskolen Kristiania.
  Les mer
 • Ny rektor Trine Meza står ved talerpodiumet på rektorinsettelsen og taler til publikum.

  Første kvinnelige rektor innsatt på Kristiania

  – Det er en historisk milepæl i Kristiania sin 108 år lange historie vi er vitne til i dag, sa administrerende direktør Solfrid Lind i sin åpningstale. Svært mange hadde møtt fram for å se professor Arne H. Krumsvik gi rektorkjedet videre til professor Trine Johansen Meza.
  Les mer

Artikler rad 2

 • Ny kommunikasjonssjef Guro Aardal Hagen fotografert i Kristianias lokaler.

  Kristiania ansetter ny kommunikasjonssjef fra HK-dir

  Guro Aardal Hagen går fra HK-dir til Høyskolen Kristiania. Hun ser spesielt frem til å ikle seg høyskolens utfordrerrolle.
  Les mer
 • Fasaden til Høyskolen Kristianias bygg i Kvadraturen er fotografert. Et rødt flagg med Kristianias logo vaier i vinden.

  Høyskolen Kristiania vil sikre en fremtid for flyktningene

  Som en ideell stiftelse hvis formål er å gi flest mulig anledning til en utdanning, skal Kristiania gjøre alt de kan for å ta imot og ivareta Ukrainske flyktninger.
  Les mer

Artikler rad 3

 • Rektor ved Høyskolen Kristiania Trine Johansen Meza (i midten) i lystig kunnskapsdeling med Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (til venstre) og Dekan ved helsefakultetet OsloMet Gro Jamtvedt (til høyre).

  Hvordan ser morgendagens helseutdanninger ut?

  Kristiania markerte seg med debatt og samtale om fremtidens helseutdanninger onsdag 17. august på Rederikontoret under Arendalsuka.
  Les mer
 • Olaf Tufte kjenner flere på Institutt for trening og helse.. Her er han fotografert i Kristianias treningsstudio sammen med flere mennesker

  OL-helten delte sine beste treningstips

  Dagen var delt inn i to økter. Først skulle Olaf Tufte lære lærerne roteknikk, deretter skulle han holde motivasjonsforedrag for studentene. Men ordet motivasjon har han vraket: – Jeg er kun interessert i å høre om hva dere gjorde for å få utført oppgavene på veien til målet.
  Les mer

Artikler rad 4

 • Ph.d.-kandidaten som ingen kunne målbinde

  Portrettintervju med tidligere statssekretær Ketil Raknes som måtte på avvenning som nyhetsjunkie etter flere år i politikken.
  Les mer
 • På bildet deler instituttleder ved Kristiania, Ketil Raknes, sine tanker om grønnvasking med debattdeltagerne.

  Er grønn markedsføring alltid kynisk?

  I en verden der alle skal bli grønne, er mulighetene for juks og manipulering endeløse. Hvordan kan forbrukere, og ikke minst beslutningstakere, vite at produkter som sier de er bærekraftige faktisk er det? Dette var blant spørsmålene Kristiania søkte å besvare i samarbeid med politikere, interesseorganisasjoner og næringsliv under Arendalsuka.
  Les mer

Ønsker du å være blant de første som mottar nyhetsbrevet?

Kristianiabrevet sendes ut to ganger per måned.

Du kan når som helst melde deg av. Mer informasjon om hvordan vi behandler dine opplysninger finner du i vår personvernerklæring.