Våre studier innen film og medier er for deg som vil underholde, engasjere og påvirke. Alt du ser på en skjerm er laget av mennesker som har noe på hjertet og som brenner for audiovisuell fortelling. 

Kreative næringer inkludert media og nett er landets raskest voksende næringer. Dette er fremtidens bransjer, og flere norske selskaper har allerede gjort seg bemerket internasjonalt.

Følg drømmen

Vil du skape opplevelser som påvirker og berører? Vil du lære å lydlegge film? Skrive filmmanus? Lage visuelle effekter for film og spill, eller designe 3D-grafikk? Hos oss er mulighetene mange. Lær å utvikle visuelle konsepter, eller gi liv til fantasien gjennom animasjon og design.

Våre studier innen film og medier byr på mye praksis der du får jobbe tett på landets beste kreative miljøer, og undervisere som selv kommer rett fra bransjen.

Utdanningene for deg som vil jobbe både praktisk og kreativt

Gjennom praksisnær utdanning vil du jobbe med reelle prosjekter både med medstudenter og bransjen, og ta med deg viktig kunnskap og kontakter inn i arbeidslivet.

Du kan se frem til et kreativt og spennende arbeidsliv fullt av muligheter, enten du velger å jobbe i Norge eller internasjonalt. 

Trenger du hjelp med å velge studier?

Bestill en uforpliktende veiledningssamtale med en av våre studentambassadører!
Bestill gratis veiledning