Seks studenter som går i en gate.
Arbeidslivets behov endrer seg hele tiden, derfor lanserer Kristiania en rekke nye studier som gir deg kompetansen arbeidsgiverne ser etter.Foto: Kristiania/Haakon Dueland

Kristiania utvikler studier basert på arbeidslivets behov – vårt mål er at du skal lære det du trenger for å få en relevant jobb. Slik kan vi lære bort kunnskap og kompetanse som arbeidsgivere ser etter, og som vil gi studentene våre et godt utgangspunkt for å få en relevant jobb etter endt studietid.  

I år lanserer vi følgende nye studier: 

Studier innen helse og psykologi 

Forebygging er nøkkelen til fremtidens helseutfordringer – uansett om det gjelder fysisk eller mental helse. Det er stort behov for ny arbeidskraft som har forskningsbasert utdanning. Det er derfor vi tilbyr noen av landets beste og mest nyskapende studier innen helse og psykologi på fagskole-, bachelor- og masternivå. Uansett hvilket studium du velger, kan du være sikker på at du får kompetansen og verktøyene du trenger for å lykkes i arbeidslivet.

  Helsestudier accordion

  Studier innen teknologi og innovasjon

  Det er kjempestor etterspørsel etter folk med IT- og innovasjonsutdanning, og mange får til og med jobb før de er ferdige med studiene. Våre teknologi- og innovasjonsstudier er skapt i samarbeid med arbeidslivet, og i 2023 lanserer vi følgende nyheter:

   Teknologistudier

   Studier innen kunst og design

   Kristiania har landets største kunstfaglige miljø og en fagstab med lang bransjeerfaring. Møt likesinnede og bygg nettverk mens du studerer! Uansett hvilket studium du velger, kan du være sikker på at du får kompetansen og verktøyene du trenger for å lykkes i arbeidslivet.

    Kunst og design accordion

    Nye studier i Bergen 

    Også ved Campus Bergen har vi spennende lanseringer. Følgende nye studier har oppstart i Bergen fra høsten 2023:

    Bergensstudier

    Kristiania har utdannet mennesker til yrkene arbeidslivet trenger, i over 100 år. Det er fordi våre forelesere selv har erfaring fra bransjen og noen av landets største bedrifter, og fordi våre forskere er blant landets beste på sine felt. Dessuten har vi mange tilbud til deg som skal studere, som for eksempel:

    • Rådgivere som kan hjelpe deg med nær sagt alt du lurer på rundt studier og studentlivet. Om du trenger tilrettelagt undervisning, hjelp til å organisere studiehverdagen eller lignende, er de der for deg.
    • Et eget Karrieresenter som hjelper deg i jobbjakten, og som tilbyr kurs, workshoper og karrieredager hvor arbeidsgiverne står i kø for å treffe nettopp deg!
    • Et inkluderende og mangfoldig studiemiljø, med masse aktiviteter. Nevnte vi at vi har egne studentpuber på campus?

    Dobbel content - hvorfor + alle studier