Go to main content

Ønsker du å lære mer om medisin, fysisk aktivitet, ernæring og hvordan du kan bidra til en sunnere befolkning? 

På Høyskolen Kristiania kan du velge blant flere bachelorstudier, ett masterstudium og nettstudier innen helse, medisin og ernæring

Interessert i helse og kropp? Se alle våre helsefaglige utdanninger

Norge trenger flere kompetente helsearbeidere

Helsesektoren er den sektoren i Norge som sysselsetter flest mennesker og det er et stort behov for nyutdannet arbeidskraft.

I følge tall fra Samfunnsøkonomisk analyse (SØA), vil etterspørselen etter sysselsatte innen helse- og omsorgsyrker i Norge øke drastisk i årene som kommer.

Vi blir stadig flere eldre som trenger omsorg, og samtidig øker antall livstilssykdommer raskt. 

Derfor er helsefag som regel et trygt studievalg.

På høyskolen utdanner vi fremtidens helsepersonell som vil ha ferdighetene som trengs for å bedre folks helse, enten om det er snakk om fysisk aktivitet, ernæring, bevegelighet eller psykologi. 

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører

Fremtidsrettede studier

Et av årets studienyheter er Master i anvendt folkehelsevitenskap hvor du lærer hvilke faktorer som påvirker folkehelsen, og hvordan du kan utvikle, starte, lede og evaluere folkehelserelaterte prosjekter. 

I tillegg lanserte vi i 2020 Bachelor i trening og coaching, den første av sitt slag i Norge. Dette studiet er skreddersydd for å møte trenings- og kostholdsbransjens behov. 

Det legges stor vekt på praksis i alle våre utdanninger, og etter endt studieløp vil du ha både den teoretiske og praktiske erfaringen som er gull verdt når du skal ut og søke jobb. 

Med en helseutdanning fra Høyskolen Kristiania får du en ettertraktet kompetanse som vil bety mye for mange. 

Fra studentklinikken til egen klinikk Les mer

Ønsker du å studere helsefag?

Vi tilbyr 16 fremtidsrettede helseutdanninger innenfor flere spennende fagområder. Søk nå og start på fremtiden din – i dag!