Videreutdanning

Videreutdanning er fleksibelt og kan tilpasses jobb og hektisk hverdag. Det kan være enkeltemner eller en hel grad, på deltid, som nettbaserte studier eller samlingsbasert.
Nettstudent med mobiltelefon poserer foran glassfasade.

Våre videreutdanninger

Jeg vil ta en
  • Master
  • Videreutdanning
innen
  • Design og kreativitet
  • Film og medier
  • Helse og trening
  • HR og ledelse
  • Markedsføring og kommunikasjon
  • Musikk og scenekunst
  • Psykologi og pedagogikk
  • Teknologi og innovasjon
  • Økonomi og bærekraft
som
  • Oslo
  • Samlingsbasert
  • Nettstudium
  • Heltid
  • Deltid
Viser 6 av 29

Videreutdanning tilpasset deg

Du kan velge mellom flere ulike typer videreutdanning, avhengig av hvordan du ønsker å lære. Velg mellom:

Full fleksibilitet: Med nettstudier kan du selv velge hvor og når du vil studere. Nettbaserte studier lar deg studere og se forhåndsinnspilte forelesninger når det passer deg, og får din personlige veileder som gir deg faglig oppfølging underveis i studiet.

Fast progresjon: Ta utdanning på nett, men bli en del av en klasse: Fast oppstartsdato, jevnlige innleveringer og ukentlige samlinger på nett gjør det enklere å studere på egen hånd.

Samlingsbasert: Du studerer på egen hånd, men undervisningen består også av fysiske samlinger. Her kan du møte andre i samme situasjon som deg, bygge nettverk og lære av deres erfaring. Dette er ofte lederutdanninger, såkalte executive-utdanninger.

Ønsker du veiledning om videreutdanning? Kontakt oss her for en hyggelig prat!

EBM + Artikkel

Gode grunner til å ta videreutdanning

Etter- og videreutdanning er viktig for å holde seg oppdatert. Det er derfor Kristiania tilbyr alt fra kurs med studiepoeng til master, både nettbasert og samlingsbasert. Lurer du på hvorfor du skal søke videreutdanning? Her får du seks gode argumenter:

Hvorfor ta videreutdanning

Få flere valgmuligheter  

Etter- og videreutdanning kan åpne flere nye dører. Andre oppgaver som før har vært utilgjengelige, kan nå bli din nye hverdag. Istedenfor å gå i det samme sporet som du alltid har gjort, vil et kompetanseløft gi deg sjansen til å prøve ut flere ting. Det vil bli verdsatt av arbeidsgiveren som kan tildele deg nye utfordringer uten problemer.   

Høyere lønn

Det er ingen hemmelighet at høyere utdanning kan gi lønnsøkning. Jo mer kunnskap du besitter, jo mer kan du bidra med, og det kan lønne seg. Med litt ekstra relevant kompetanse – og studiepoeng – kan du kvalifisere til nye oppgaver, og med det følger også bedre betingelser for deg. Ofte er det ikke mye som skal til. Med gode løsninger som kan tilpasses din hverdag kan du fortsette å jobbe, samtidig som du videreutdanner deg.  

Du vil bytte jobb

Er det på tide å bytte jobb? Føler du at det er lite mulighet for utvikling i jobben du har? Kanskje du har en sterk interesse for noe annet enn den stillingen du allerede har. Da kan litt mer utdanning kan være løftet du trenger, og kan til og med hjelpe deg på veien til det som faktisk er akkurat din drømmejobb. Tørk støvet av ambisjonene og sett i gang!

Få bevis på det du kan

Kanskje du har vært så heldig å jobbe i flere år med noe du nå kan godt. Men har du papirer på det? Hvis du skal bytte jobb, så har du kanskje ingen måter å dokumentere hva du kan på. Flere år med jobberfaring er gull, men det nytter lite om du ikke kan bevise dette, og havner bak andre utdannede jobbsøkere. Med et dokument som viser nøyaktig hva du har kunnskaper om, vil du stille sterkere i en jobbsøkerprosess.  

Heng med i utviklingen  

Verden er stadig i utvikling, og vi må bare henge med. Har du kanskje merket at på arbeidsplassen dukker det opp nye metoder og teknologier som ikke alltid er like lette å forstå? Sjansen er stor for at den utdanningen du tok for mange år siden kunne trengt en oppfriskning. For å ikke falle bakut, men heller være en ressurs og kunne bidra, så kan litt påfyll med av kunnskap gi deg det du trenger for å kunne takle nye oppgaver når arbeidsplassen din forandrer seg.

Lær deg noe nytt! 

Hodet trenger å brukes! Vi har alle godt av å lære nye ting, og ny kunnskap gjør at en føler seg bedre – man har mer å bidra med, mer å tilføre andre, og ikke minst: Man forstår mer av hvordan verden henger sammen. Kunnskap er ikke tungt å bære, så hvorfor ikke berike deg selv med mer kunnskap om noe du interesserer deg for?