Master - Oslo

Information Systems - Business Analytics (part-time)

Denne deltidsutdanningen lar deg bygge broer mellom informasjonsteknologi og forretningsdrift, en egenskap som er svært ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Master
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Engelsk
Gjennomføring
Deltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
120
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Information Systems (IS) skal fungere som en brobygger mellom teknisk IT-kompetanse og forretningsbehov. Å være denne brobyggeren vil gjøre deg til en attraktiv medarbeider i de fleste organisasjoner og bedrifter verden over. 

IS går grundig i dybden på temaer som strategi, ledelse, forretningssystemer og IT-utvikling, samt forbrukeratferd og etterspørsel. Samtidig vil du i løpet av studietiden din hos oss få en overordnet ekspertise om forholdet mellom teknologi og samfunnet. Behovet for kompetent IT-personell har aldri vært høyere, og det forventes at etterspørselen vil øke i tiden som kommer. Med denne mastergraden får du verdifull innsikt, som vil hjelpe deg nå spennende karrieremål i en voksende bransje.

Denne er deltidsutgaven av mastergraden. Les mer om heltidsgraden via denne lenken.

Hva lærer du?

I løpet av studietiden din hos oss vil du få avansert kunnskap om informasjonssystemer og hvordan man forsker på disse. Du vil bli dyktig på å analysere teorier, jobbe med hypoteser, utarbeide strategier og foreta gode valg basert på analyse og metode. 

Emner vi vil gå i dybden på inkluderer: 

Etter endt studietid vil du har praktiske kunnskaper rundt hvordan man analyserer komplekse problemer relatert til informasjonssystemer, hvordan du kan designe eller anbefale gode løsninger, og hvordan du måler resultater som holder høy standard hos en organisasjon. I tillegg vil du ha ferdighetene som trengs for å kunne skape nye analysemetoder og teknikker.

Hibaq + Anders content block dobbel

Hva kan du bli?

Mastergraden i Business Analytics er utarbeidet i nært samarbeid med næringslivet, for å sikre at du har ettertraktede og ønskede egenskaper når du er ferdig utdannet. 

Våre tidligere studenter i informasjonsteknologi jobber i dag blant annet som CIO’s, IT-sjefer, forretningsutviklere, programvareutviklere, analytikere, konsulenter og IT-sjefer innen sikkerhet. 

Etter endt utdanning vil du ha tittelen Master i of Science in Information Systems, og utdanningen kvalifiserer deg også til å studere til en doktorgrad innen et relatert fagfelt eller emne. 

Slik er det å være Kristiania-student

På Høyskolen Kristiania får du en studietid som er mye mer enn forelesninger, fag og fakta. Du havner i et klassemiljø som motiverer. Foreleserne sørger for at alle blir ivaretatt, sett og hørt – slik at de virkelig kan prestere. Studentene får god veiledning, og et solid nettverk.  

Selve høyskolen er også full av studenttilbud, som for eksempel en egen  studentklinikk, en studentunion drevet frivillig av engasjerte studenter, og flere linjeforeninger

 • Rykk fremover i køen med en master
  Høyskole

  Rykk fremover i køen med en master

  Les mer
 • Slik er studiemiljøet

  Slik er studiemiljøet

  Les mer
 • Faglig utvikling – også etter forelesning

  Faglig utvikling – også etter forelesning

  Les mer

Praktisk informasjon:

Studiedetaljer

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Book en gratis og uforpliktende veiledningssamtale! Her vil du kunne snakke med en av våre dyktige studentambassadører. De er studenter selv, og har god kjennskap til våre studier, opptaksprosessen, frister og det å være student hos oss.
Snakk med en student!
 • Rykk fremover i køen med en master
  Høyskole

  Rykk fremover i køen med en master

  Les mer
 • Slik er studiemiljøet

  Slik er studiemiljøet

  Les mer
 • Faglig utvikling – også etter forelesning

  Faglig utvikling – også etter forelesning

  Les mer
Foto av mann med skjegg i blå genser som lener seg på et hvitt rekkverk.

Studieprogramleder

Lester Allan Lasrado

Søk på Master of Information Systems - Business Analytics - deltid

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer