Vi tilbyr stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Du kan også ta nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring.

Her kan du lese mer om våre nettstudier

Fagskole er en høyere yrkesfaglig utdanning, og etter endt utdanning vil du få en fagskolegrad eller høyere fagskolegrad.

Syv grunner til å velge Fagskolen Kristiania Les fordelene med å gå på fagskole her!

Våre fagskolestudier i Oslo og Bergen

 • La deg inspirere av studentenes arbeider

  Underveis i studiene lager studentene mange flotte arbeider som de kan bruke videre i sin portfolio når de skal søke jobb. Her kan du se et utvalg av arbeidene.
 • Designlabben - Utforsk din kreativitet

  I Oslo og Bergen har vi Designlabben som består av flere spesialrom som er lagt tilrette for at du skal kunne utfolde deg kreativt. Her finnes det et stort utvalg av maskiner og verktøy som alle våre studenter kan bruke fritt.

Se nyheter fra Fagskolen Kristiania

 • Faglærer for Grafisk design på Fagskolen Kristiania, Ketil Christensen, veileder student Fredrik Steen Hansen på Zoom.

  Slik er fagskolestudentenes nye digitale studiehverdag

  Det har gått tre uker siden undervisningen på fagskolen ble heldigital. Kontorer og klasserom har blitt flyttet hjem i stuen, og studentene har måttet tilpasse seg en ny og annerledes studiehverdag.
 • Zoom- møte mellom fagansvarlig for Reklame og merkekommunikasjon på Fagskolen Kristiania, Aranya Rusli og studentene hennes.

  Kreativ massasje for reklamestudentene på Zoom

  Samme dag som regjeringen stengte alle undervisningsbygg i landet, hadde studentene på Reklame og merkekommunikasjon sin første digitale undervisningssøkt på Zoom.
 • Christian Johannessen studerer Digital innholdsproduksjon på Fagskolen Kristiania.

  Fra selger til innholdsprodusent

  Med den korte og intensive fagskoleutdanningen Digital innholdsproduksjon, fikk Christian Johannessen mulighet til å omskolere seg på bare ett år.
 • Herdis Høiland og Emilie Gabrielsen går andre året på Reklame og merkekommunikasjon på Fagskolen Kristiania.

  Bli god på kreativ kommunikasjon

  Drømmer du om å jobbe som Art Director, tekstforfatter eller kreatør? Da er Reklame og merkekommunikasjon utdanningen for deg. Les mer her!
 • Hanna Sætre sitter i en sofa og smiler mot kamera.

  Reklamestudent fikk drømmejobb i Trigger

  Tidligere student på Reklame og merkekommunikasjon, Hanna Sætre, fikk jobb som kreatør i kommunikasjonsbyrået Trigger Oslo. Les mer her!
 • Nærbilde av student på Digital innholdsproduksjon på Fagskolen Kristiania, Lisa Fallet Kløfta. I bakgrunnen ser man konturene av en murtrapp og litt grøntområder.

  Digital innholdsproduksjon byr på et hav av karrieremuligheter

  Stadig flere arbeidsgivere søker dyktige innholdsprodusenter som kan lage engasjerende innhold til digitale plattformer.
 • Henrik Søberg og Ingeborg Unnerud studerer Music Business på Fagskolen Kristiania.

  Music Business-studentene fikk reell bransjeerfaring på byLarm

  På Music Business får studentene praktisk arbeidserfaring, som gjør dem bedre rustet til å ta steget ut i musikkbransjen etter endt utdanning.
 • Torvald Vrålstad og Lars Magnus Olsen har begge en stor interesse innenfor musikk. De studerer Music Business på Fagskolen Kristiania, her får de starte sitt eget plateselskap med veiledning fra noen av de fremste aktørene i norsk musikkbransje.

  – Music business er verdt hver eneste krone

  På Fagskolen Kristiania får studentene på Music Business starte sitt eget plateselskap og signere ekte artister – med veiledning fra noen av de fremste aktørene i norsk musikkbransje.
 • Fagansvarlig for Interaksjonsdesign på Fagskolen Kristiania, Olivier Klaver og student Ludvik Kvalsvik sitter sammen foran en pc og diskuterer faglige temaer.

  Interaksjonsdesign – utdanningen som arbeidslivet etterspør

  Har du lyst til å skape morgendagens nettopplevelser? Som interaksjonsdesigner får du muligheten til å designe fremtidsrettede og brukervennlige løsninger, som gjør hverdagen enklere for folk flest.

Hva skjer på Fagskolen?

 • 06. april
  • Kristiania rett hjem: Inspirasjonsseminar med Thoralf Granerød (H)

   På Zoom

   Markeds- og kampanjesjef for Høyre om koronakrisen i et samfunns- og politisk perspektiv.

   Les mer
 • 07. april
  • Kristiania rett hjem: Inspirasjonsseminar med Norsk Redaktørforening

   På Zoom

   Assisterende generalsekretær Reidun Kjelling Nybø om medienes ståsted i koronakrisen.

   Les mer
 • 08. april
  • Kristiania rett hjem: Kurs i bruk av LinkedIn

   På Zoom

   Anette Johnsrud Larsåsen, kommunikasjonsrådgiver ved høyskolen, gir studentene tips rundt hvordan bruke LinkedIn når man skal lande en jobb.

   Les mer
Se alle arrangementer