Helsefagarbeider er en utdanning for deg som liker å jobbe med mennesker i alle aldre og i ulike livssituasjoner. Arbeidsoppgavene er varierte, og utdanningen strekker seg over et vidt spenn av fagområder. Du vil få kompetanse til kunne gi mennesker som trenger det praktisk hjelp, pleie og omsorg.

Utdanningen er spesielt for deg som allerede har praksis innen faget og som ønsker å få en formell utdannelse samtidig som du jobber. Nå har du mulighet til få den teoretiske kunnskapen du trenger fra Høyskolen Kristiania

samtidig som du opparbeider deg mer relevant arbeidspraksis hos en av Manpowers samarbeidsbedrifter.

Fleksibelt og praksisnært 

Undervisningen på Høyskolen foregår i hovedsak på nett så du kan studere når og hvor du vil. Du får tilgang til en personlig faglig veileder på nettstudiene. Vi vet at fysiske samlinger er meget verdifulle fordi de bidrar til å etablere nettverk, komme tett på spesialistene, gjøre det enklere å jobbe sammen, dele erfaringer, skape gode diskusjoner og samarbeid. Derfor har vi inkludert 4 spennende heldagssamlinger i utdanningen.

Som en del av opplegget vil du også bli fulgt opp av eksperter hos Manpower i forhold til progresjon og opplegg for å sikre at du får støtten du trenger for å gjennomføre på en god måte, og du vil få faglig påfyll på din arbeidsplass. Du kan glede deg til en spennende reise.

Ta kontakt med Manpower dersom du ønsker mer informasjon om dette programmet.

Praksiskandidatordningen