Go to main content

Kontakt en av våre spesialister innen arbeidsliv og innovasjon for å diskutere hvordan vi kan bidra for å skape verdier og oppnå endringene din bedrift ønsker seg eller trenger. Send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg.

Høyskolen Kristiania skreddersyr kunnskapsprogram som bidrar til at virksomheter skal lykkes med å nå sine mål. Vi har stor respekt for at de fleste virksomheter har knapphet både på tid og ressurser, så vi designer program med riktig kombinasjon av online læring og samlinger som gjør det motiverende å tilegne seg ny kunnskap parallelt med å gjøre en god jobb.

Vi har også stort fokus på at oppgaver underveis i programmet skal skape dialog, gode refleksjoner og konkrete forslag til hvordan kunnskapen kan anvendes i virksomheten. Vårt mål er med andre ord å hjelpe virksomheter å nå sine mål!  

Denne modellen vil gi mange et kompetanseløft som kan ta de videre i sin yrkeskarriere, samtidig som det vil gi arbeidslivet sårt tiltrengt kompetanse

Manpower

Høyskolen Kristiania og ManpowerGroup har inngått et samarbeid hvor unge får korte, praktiske utdanningsløp kombinert med jobb og karriereveiledning innenfor fagområder arbeidslivet etterspør.