Kristiania skreddersyr kunnskapsprogram som bidrar til at virksomheter skal lykkes med å nå sine mål. I disse krisetider har vi spesialtilbud på et knippe nettkurs som vil gi dine medarbeidere kunnskap til å håndtere de spesielle utfordringene som preger samfunnet akkurat nå. 

Kristiania har stor respekt for at de fleste virksomheter har knapphet både på tid og ressurser. Vi designer derfor kunnskapsprogram med en kombinasjon av digital undervisning og samlinger som gjør det motiverende å tilegne seg ny kunnskap samtidig som man jobber. Underveis i programmet jobber vi med at kunnskapen hver enkelt ansatt tilegner seg skal være til nytte fra første dag. 

Tett samarbeid om digitale studietilbud

Kristiania jobber tett med arbeidslivet. I samarbeid med næringsforeningene i Bergen og Fredrikstad, tilpasser vi vårt emne i digital markedsføring med egne undervisningssamlinger og webinarer, i tillegg til det ordinære nettemnet. Faginnhold og gjennomføring utvikles med gode innspill direkte fra næringslivet og bidrar til den praksisnærheten vi ønsker i våre studietilbud.

Interessert i skreddersydd kunnskapsprogram?

Ta kontakt med en av våre spesialister innen arbeidsliv og innovasjon for å diskutere hvordan vi kan bidra for å skape verdi og oppnå endringene din bedrift ønsker eller trenger.
Send oss en e-post!

Kunnskapsmagasinet Kristiania

 • Ti råd for å lykkes med langdistanseledelse

  Ti råd for å lykkes med langdistanseledelse

  Hvordan lede ansatte som befinner seg langt borte? Høyskolelektor Kjetil A. Vedøy har utviklet ti råd for bedre langdistanseledelse.
  Les mer
 • Lederskap i Koronaens tid

  Lederskap i Koronaens tid

  Kriser åpner mulighetsrom for å utøve godt lederskap. Hvilke ledere kan gi oss håp om en bedre fremtid? utfordrer professor Tom Karp.
  Les mer
 • ABC i krisekommunikasjon

  ABC i krisekommunikasjon

  Hva kan vi lære noe av forskningen på krisekommunikasjon? Doktorgradsstipendiat Ketil Raknes gir deg en ABC.
  Les mer