Master - Nettstudium

Post Graduate Certificate in Business Research Methods - PGCert

Dette programmet er obligatorisk for alle som ønsker å gjennomføre en doktorgrad ved Edinburgh Business School, Heriot-Watt University.

Studiested
Nettstudium
Oppstart
Hver dag, hele året
Mulig grad
Master
Gjennomføring
Heltid / deltid
Språk
Norsk
Opptakskrav
Pris
Se pris per emne
Programbeskrivelse

Programmet består av tre metodekurs som må studeres i rekkefølge: Doctoral Business Research 1, 2 og 3.

Programmet passer for alle med mastergrad som ikke har erfaring med forskning på doktorgradsnivå. 

Pre-doctoral-programmet er spesielt designet for studenter som ønsker å forberede seg til opptak til en PhD (Doctor of Philosophy) eller DBA (Doctor of Business Administration) ved Edinburgh Business School eller andre steder. Det er hard global konkurranse om opptak til doktorgradsprogrammene, så det er viktig at du forstår forskningsprosessen og har en tydelig definert forskningsidé før du starter på selve programmet. Bestått Post Graduate Certificate in Business Research Methods vil forberede deg for dette.

Studenter som fullfører Postgraduate Certificate kan søke om opptak til DBA eller PhD ved Edinburgh Business School.

Gjennom programmet vil du lære teori og hvordan du skal beherske alle verktøy og teknikker som er nødvendige for å starte på forskningsdelen av en doktorgrad.

Jobbmuligheter

Postgraduate Certificate in Business Research methods er et studieprogram som primært er tiltenkt de som vil ta fatt på det krevende arbeidet det er å gjennomføre en doktorgrad. Samtidig er programmet en utdannelse i seg selv, og er akademisk plassert over mastergrad. Du vil med gjennomført program ha styrket dine analytiske ferdigheter og være godt utrustet til å gjennomføre og tolke resultater av undersøkelser. Dette er en attraktiv kvalifikasjon for svært mange arbeidsgivere.

Studiedetaljer

Studieoppsett
3 kjerneemner
Heltid
3 emner per semester

Totalt 1 semester over 0,5 år

Deltid
2 emner per semester og 1 siste semester

Totalt 2 semestere over 1 år

Enkeltemne
Fri progresjon 

Post Graduate Certificate in Business Research Methods består av tre emner hvorav to av dem er lansert. Du kan velge om du vil ta emnene med eller uten undervisning i form av helgesamlinger. På samlingene møter du andre som tar det samme emnet. Emnene med samlinger har bokstaven S etter seg.

Vi anbefaler at du kun melder deg opp til emner du ønsker å ta semester for semester.

OBS! Før du kan melde deg opp til emner som inngår i mastergraden, må du søke og få opptak til studiet. Du søker om opptak her.

Studieplanlegger

For deg som ønsker å gjennomføre studiet i eget tempo og/eller har en tilpasset studieplan.

Kjernefag

Du har valgt

Totalt 0 kr 0