Master - Egersund

Praktisk lederskap

Master i praktisk lederskap er et studieprogram som er designet for ledere som ønsker å gjøre en forskjell, og bidra til utvikling av både samfunnet og arbeidslivet.

Oppstart
Vår 2022
Studiested
Egersund
Nivå
Master
Pris
33 333 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Deltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
90
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Opptak vår 2022 stengt

​Programmet er utviklet for et arbeids- og organisasjonsliv i rask og uforutsigbar endring. Utvikling innen teknologi, økonomi og klima setter nye premisser, og gjennom programmet kan du utvikle ditt lederskap i dette krevende terrenget.

Det å lede mennesker blir enda viktigere i fremtidens arbeidsliv. Godt lederskap er avgjørende for å løse utfordringene vi står overfor globalt, nasjonalt og organisatorisk. Det blir stadig viktigere at ledere må kunne håndtere en kompleks virkelighet i kontinuerlig endring, og samtidig handle strategisk for en bærekraftig fremtid.

Mastergraden gjennomføres i samarbeid med Dalane Utdanningssenter i Egersund, og er spesielt rettet mot ledere som bor eller jobber i Dalane-regionen. Det vil også være mulig å ta denne mastergraden dersom du ikke bor eller jobber i Dalane-regionen. Studiet legger vekt på utvikling av studentenes eget lederskap. Studiet er samlingsbasert og kan derfor enkelt kombineres med jobb.

Er du bosatt i Dalane vil du også motta et stipend på hele 100.000kr ved fullføring av mastergraden.

Har du spørsmål om studiet eller opptakskrav?

Hvem møter du i studieprogrammet?

Gjennom studiet møter du dyktige undervisere. Disse er meritterte forskere som også har tung ledererfaring fra ulike organisasjoner, så vel som erfaring med lederutvikling.

De faglige ressurspersonene du møter på studiet har ledererfaring og erfaring med lederutvikling, i tillegg til å være meritterte forskere. 

Studiedetaljer

Studieprogramleder

Birthe Kåfjord Lange

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer