to studenter sitter foran hver sin mac
Foto: Pressworks

Rabattavtalen

Denne rabattavtalen gjelder for deg som har:

  1. Fullført minimum 60 stp hos Høyskolen Kristiania Nettstudier (gjelder ikke nettstudier tilbudt i samarbeid med andre utdanningsinstitusjoner, eksempelvis Edinburgh Business School) eller;

  2. Mottatt et vitnemål på fullført fagskoleutdanning, årsstudium, bachelorgrad eller mastergrad hos Høyskolen Kristiania eller Fagskolen Kristiania (tidligere Markedshøyskolen, Norges Kreative Høyskole og Norges Helsehøyskole) på 60 studiepoeng eller mer.

Slik går du frem:

  1. Legg emnet/emnene du ønsker i handlekurven.
  2. Klikk "gå videre" og skriv deretter inn HKSTUDENT20 i avtalekodefeltet.
  3. Når du har utført dette vil du få 20% på din bestilling, men vær klar over at du må verifiseres for å være kvalifisert til å motta rabatten. 
  4. Etter at kjøpsprosessen er gjennomført må du i tillegg til opptaksdokumentasjon, også fremlegge dokumentasjon på tidligere studieforhold. Først når denne dokumentasjonen er godkjent og opptaket er bekreftet, vil du få tilgang til emnet/emnene du har bestilt. 

Vi gjør oppmerksom på at rabatten ikke kan brukes i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter, og vil også nevne at de fleste av våre emner og studier er godkjent for støtte i Lånekassen.

Rabatten gjelder kun for ny bestilling ved bruk av rabattkoden. Rabatten har ikke tilbakevirkende kraft og gjelder ikke nettstudier tilbudt i samarbeid med andre utdanningsinstitusjoner, Høyskolen Kristianias øvrige studieportefølje, Fagskolen Kristiania eller Fagskolen Kristiania Nettstudier.

Klikk her for å studietilbudet vårt på nett.

Om oss