Et semester i utlandet gir deg minner for livet!

Språkkunnskaper blir stadig viktigere. Arbeidsgivere verdsetter ofte kandidater med erfaring fra utenlandsstudier. Vi vet også at bachelor- og masterstudenter ønsker utvekslingsmuligheter i løpet av studietiden.

Som utvekslingsstudent kan du glede deg til å skaffe deg et internasjonalt nettverk og opplevelser som påvirker deg både faglig, sosialt og kulturelt.

MERK: Høyskolen Kristiania planlegger som normalt for utveksling våren 2022, men må selvsagt ta forbehold både på vegne av våre universitetspartnere ute og HK her hjemme, at covid-19 pandemien ikke gir begrensninger på mulighetene til å reise ut. Pr nå har dessverre University of Queensland, RMIT University Melbourne, og RMIT University Vietnam kansellert all stedbasert utdanning for internasjonale innvekslingsstudenter våren 2022. Disse er derfor tatt ut av portefølgen av partnere i søknaden om utveksling for våren 2022.

Bo på campus eller i lokalmiljøet

Høyskolen Kristiania har avtaler med flere utenlandske læresteder som gir deg mulighet til å ta et semester i utlandet. I dette semesteret går du ut av din egen komfortsone og lærer å takle nye utfordringer. Du vil få andre tilnærminger til emnene og møte studenter fra hele verden. Du kan bo på campus eller i et lokalmiljø hvor du er tett på en annen kultur.

Det er begrenset antall studieplasser, basert på opptakskrav og det tas forbehold om endringer i utvekslingstilbudet. Tid for utveksling avhenger av hvilke studieprogram du tar ved Høyskolen Kristiania.

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål