Fotoshoot SoFI bilde av to studenter som poserer i sportsklær

Et av Norges største studietilbud innen mote og kreative studier

Ved SoFI møter du erfarne og dyktige bransjeaktører, som vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene. Fagmiljøet har tett tilknytning til bransjen, og utdanningene skal gjøre studentene attraktive for arbeidslivet. Dette sammenfaller med Fagskolen Kristianias visjon om å utdanne fagkompetente medarbeidere i tett samarbeid med arbeidslivet. 

Fagskolen Kristiania har et stort utdanningstilbud innen kreative studier – og vil med SoFI-studiene få et enda bredere tilbud for deg som ønsker å ta en utdanning innen design eller interiør.

De tidligere SoFI-studiene Interiør og Retail Design vil fortsette som utdanninger ved Fagskolen Kristiania fra høsten 2022. Studiene Motedesign, Moteindustri, Motekonsulent og Motekommunikasjon vil ikke tilbys i 2022.

For deg som ønsker å jobbe innen et av de mange fagfeltene i motebransjen eller som motedesigner, anbefaler vi deg å ta en titt på våre ESMOD Oslo-studier.

bilde SoFI student med fargerik genser med SoFI logo på

Bli kjent med SoFI - School of Fashion Industry

SoFI – School of Fashion Industry ble stiftet i 2009, og tilbyr praktisk rettede utdanninger innen hele spekteret av mote og interiør. SoFI har erfarne og dyktige forelesere, med lang og bred erfaring fra bransjen, som vet hva som kreves for å lykkes innen de ulike fagområdene.

SoFI vektlegger å utdanne studenter med høy fagkompetanse, som blir attraktive medarbeidere i moteindustrien. Skolen utvikler kunnskap i møte med et arbeidsmarked i stadig endring. På SoFI tilbyr de nødvendige tekniske og håndverksmessige ferdighetene som trengs for å lykkes i arbeidslivet.
Portrett av mann som ser inn i kamera

Solid fagmiljø fra bransjen

Både SoFI og Fagskolen Kristiania er opptatt av nærhet til bransjen. Våre faglige har lang fartstid innen sitt fagfelt, og har sitt hovedvirke innen design, konstruksjon, journalistikk, styling, motemarkedsføring eller andre relevante fagområder. De kjenner sin del av bransjen godt – som sikrer deg en markedsrelevant og oppdatert utdanning. Bli kjent med et utvalg av våre faglige her.

Porttrettbilde av Per Åge Bergqvist og litt tekst om hans bakgrunn

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google
Personvernregler
og
Vilkår for bruk
gjelder.