En kvinnelig nettstudent ved Fagskolen Kristiania sitter i sofaen med en PC på fanget og arbeider.

Ønsker du å videreutdanne deg for å få nye muligheter, eller har du behov for å formalisere kompetansen din? Eller skal du studere for aller første gang? Med deltidsstudier på nett får du en praktisk og yrkesrettet fagskoleutdanning.

Enten du har mange år bak deg i arbeidslivet, eller kommer rett fra videregående skole, så er nettstudier et godt alternativ for å tilegne seg relevant kunnskap for fremtidens arbeidsmarked. 

Nettstudiene våre er fleksible og lar seg kombinere med jobb og familieliv. Du blir en del av et klassemiljø, får tett oppfølging av våre faglige og vil kunne holde kontakten med dine medstudenter underveis. Vi kombinerer fast progresjon, med selvstudier og nettbasert undervisning.

Norges Yrkesakademi ble i 2018 fusjonert med Fagskolen Kristiania.

Nettstudier med oppstart uke 35, 2021

Våre nettstudier med oppstart uke 35 er nå lansert, det vil lanseres flere nettstudier utover våren.

Vi anbefaler å melde deg på nyhetsbrev for å få løpende informasjon om vårt studietilbud på nettstudier og gratis studieplasser.

Vi har som regel stor pågang på utvalgte nettstudier, særlig det gratis studietilbudet. Det er derfor viktig at du er rask med å laste opp dokumentasjon etter du har søkt, samt signere kontrakt, for å sikre deg plass. Neste studiestart etter uke 35 er uke 5 i 2022. 

Nå tilbyr vi en rekke gratis fullfinansierte enkeltemner og kurs med oppstart uke 35, 2021

Ønsker du å motta vårt nyhetsbrev? Meld deg på nyhetsbrev her

Se nyheter fra Fagskolen Kristiania på nett

 • Tre studenter med hver sin laptop sitter rundt bord og hygger seg. Teksten "Mitt Kristiania" kan sees i bildet.

  Mitt Kristiania – snarveien til alt du trenger

  Er du ny student og kjenner at det er mye å sette seg inn i? Vel, da har vi gode nyheter! På Mitt Kristiania finner du frem til det meste du trenger!
 • En kvinnelig student sitter ved et bord med en Mac fremfor seg, og har en videosamtale med en mann. De vinker til hverandre gjennom skjermen. Kvinnen har blå hodetelefoner, en oransje genser og mørkt hår. Mannen på skjermen har blondt halvlangt hår, skjegg og briller.

  Slik foregår nettstudier på Fagskolen Kristiania

  Vurderer du å søke nettstudier på Fagskolen Kristiania? Her svarer vi på alt du trenger å vite om våre nettstudier.
 • Kine Johansen står ute ved kysten på Nøtterøy i Tønsberg. Kine har mørkt hår og pannelugg og fregner. Hun har på seg en skjorte med blå og hvite striper, sorte runde briller og smiler.

  Fikk smaken på digital markedsføring i voksen alder 

  Etter å ha drevet sin egen barnehage gjorde Kine Johansen en helomvending i karrieren og ble nettstudent i Digital markedsføring.
 • En dame med langt blondt hår sitter i en brun skinnsofa og snakker i telefonen. med en Mac på fanget. Hun har på seg en mørkeblå dressjakke og briller.

  Slik kan du jobbe med juss uten å være advokat

  Er du interessert i juss og administrativt arbeid? Da kan Juridisk assistent være utdanningen for deg!
 • Illustrasjonsfoto av globus på en gressplen.

  Bli med i Kristianias klimakonkurranse 2021

  Har du en idé til hvordan Kristiania kan bli grønnere? Send inn ditt forslag til vår klimakonkurranse!
 • Ingrid Fastvold Johanessen og Vahlere sitter i en trapp. Ingrid har blondt hår i en hestehale og en grå hettegenser. Vahlere har mørkt utslått hår, hvit t-skjorte og blå øyenskygge.

  Ferdig utdannet – men ønsker å studere videre?

  Føler du deg ikke helt ferdig med å studere? Fagskolen Kristiania og Høyskolen Kristiania tilbyr et hav av studiemuligheter for deg som er sulten på mer kunnskap!
 • Fotomontasje av undervisningsbygg i Urtegata og bilder av urban dyrking, tomater og urter.

  Studenter skal skape en frodig takhage i Urtegata

  I fjor ba vi studentene våre om forslag til klimatiltak gjennom en klimakonkurranse. Nå blir vinneridéen endelig realisert, i samarbeid med Christian Ringnes og Eiendomsspar.
 • Studieveileder Dennis Haffner sitter på en trapp med 3 kvinnelige studenter.

  Råd til deg som skal gi råd

  Kjenner du noen som er ferdig med videregående skole til sommeren? Da kan det fort dukke opp mange spørsmål i forbindelse med valg av studier. Er du klar til å gi gode råd?
 • Rektor Annelise Kiønig smiler mot kamera. Hun har halvlangt brunt hår, briller og beige dressjakke. 

  Fagskolen Kristiania får 160 fullfinansierte studieplasser

  Studere på nyåret? Våren 2021 tilbyr fagskolen 160 gratis studieplasser på nett! Les mer om hvilke studier du kan søke på.
 • Foto av PC og lærebok i et mørkt rom.

  Slik unngår du å bli tatt i juks

  Juks og fanteri, fusk og plagiat, hvor går egentlig grensen? Og hvor viktig er det med korrekt kildehenvisning?
 • Nettstudent ved Fagskolen Kristiania, Emilie Hestnes og faglærer Kirsten Gracey sitter sammen i en sofa på Spikersuppa.

  Utdanner seg til nøkkelrolle

  – Som kontormedarbeider blir man ettertraktet i arbeidslivet og får mange muligheter, sier nettstudent, Emilie Hestnes.
 • Faglærer i helsekoordinatorstudiet Marit Berg sitter i en sofa og snakker med Manuela Rothe. Marit har grått hår og svart cardigan, og Manuela har rødt, kort hår, og rød rutete genser, og hun har fingeren på haken.

  – Drømmen er å få jobb som helsekoordinator

  Etter ti år i helsesektoren så Manuela behovet for å fylle på med kunnskap. Som nettstudent på kan hun kombinere jobb med videreutdanning.