2900 - Nettstudium emne

Interiørdesign og boliginnredning

Har du en interesse for interiør og boliginnredning? I dette emnet får du mulighet til å lære mer om dette spennende fagområdet. Utforsk kreative konsepter og praktiske teknikker mens du dykker ned i interiørdesign, og la deg inspirere til å designe flotte og funksjonelle rom

Nivå
Fagskole
Studiested
Nettstudium
Studiepoeng
15
Pris
kr 24 800
Antall innsendinger
3
Opptakskrav
Gjennomføring
Heltid / deltid
Emnekode
2900
Emnebeskrivelse
Ingen beskrivelse

Interiørdesign og boliginnredning gir deg kjennskap til interiørbransjen og innføring i grunnleggende interiørteknikker. Gjennom emnets sammensatte moduler vil du få forståelse for romplanlegging, farge og materiallære som er nøkkelkomponenter for å skape atmosfære og funksjonelle rom. Videre vil du lære om hvordan rommets design påvirker vår opplevelse og trivsel, og hvordan riktig bruk av farger og materialer kan endre ethvert miljø. I emnet får du også en introduksjon til noen av bransjens leverandører slik at du kan bygge ditt eget nettverk og utforske nye muligheter.

Læringsutbytte

Gjennom dette emnet vil du utvikle forståelse for deisgnprosessen, fra håndtegning til valg av materialer, og utforske standarder for mål og plassbehov. Du vil opparbeide deg kunnskap om forskjellige leverandører og produsenter i interiørbransjen slik at du kontinuerlig kan oppdatere deg på nye produkter. Med ferdigheter om proposisjoner, tegning og bruk av bransjeterminologi, kan du løse interiøroppdrag med fokus på romplanlegging, farger og materialer. Du vil også lære å kartlegge kundens behov. Videre vil du utvikle en estetisk holdning til bærekraft og kunne utføre interiøroppdrag av mindre skala for ulike målgrupper.

Emne detaljer

Interiørdesign og boliginnredning

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.