Go to main content

Bachelorstudier

Masterstudier

Fagskolestudier

 • Frontend-utvikling

  Frontend-utvikling handler om å oversette UX-design til kode for å skape gode nettsider og applikasjoner. På frontend-utvikling får du de nødvendige kunnskapene, ferdighetene og kompetansen til å utvikle nettsider og mobile applikasjoner.
 • Student jobber med å programmere en prototyp. Fagskolestudiet Interaksjonsdesign ved Høyskolen Kristiania.

  Interaksjonsdesign

  Denne utdanningen gir deg kunnskapene du trenger for å skape morgendagens nettopplevelser.

Vil du være med å forme den teknologiske fremtiden?

For deg som brenner for teknologi og vil bygge morgendagens tech-løsninger. Tar du en utdanning innen IT og teknologi blir du ettertraktet i arbeidslivet og får kompetanse det er behov for i de fleste bransjer.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører

Institutt for teknologi har bachelor- og masterutdanninger innen informasjonssystemer, IT og informatikk, samt forskning innen tilsvarende områder.

Våre utdanninger vektlegger kontakt med næringslivet og bransjen underveis i studieløpet. Du deltar i tverrfaglige samarbeidsprosjekter sammen med studenter fra andre IT-spesialiseringer, og har utplassering i bedrift i en lengre periode. Du møter potensielle arbeidsgivere gjennom prosjektarbeid på skolen. Her møter du likesinnede, og du bygger ditt profesjonelle nettverk mens du studerer.

Uavhengig av hvilken studieretning du velger får du en bachelor i informasjonsteknologi. Og valgene du har er mange: Du kan bli interaksjonsdesigner, webutvikler, IT-konsulent eller programmerer. Eller du kan jobbe med å utvikle e-business-løsninger, intelligentesystemer eller applikasjoner for web og mobile enheter. Vi gir deg kompetansen og verktøyene du trenger for å utføre noen av fremtidens viktigste oppgaver.

Relevante artikler

 • IT handler ikke bare om programmering

  Før Elise startet på mastergraden trodde hun IT handlet om PC og programmering. Etter kort tid fant hun ut at det slettes ikke er det IT handler om.
 • Jobber i Norges største IT-selskap

  Tidligere masterstudent Kaja fant drømmejobben mens hun skrev masteroppgaven.
 • Stor etterspørsel etter deg med tek-kompetanse

  Tar du utdanning innen IT og teknologi, er du nærmest garantert jobb. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men etterspørselen etter teknologer er stor – og stadig økende.