Go to main content

Bachelorstudier

Fagskolestudier

 • Music Business

  This program gives you a rock-solid foundation enabling you to forge a meaningful and successful career in the international music industry.
 • Faglærer Ida Iki står i studio sammen med tre studenter på Musikkdesign.

  Musikkdesign

  Gjør interessen din for musikkproduksjon og lyddesign til en yrkesvei!

Årsstudium

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører

Å studere musikk og lyd passer for deg som vil satse profesjonelt slik at du kan leve av interessen din. Du får tid og ressurser til å utvikle ditt talent i et profesjonelt miljø, og får prøve deg i ulike sjangre, både individuelt og i samarbeid med andre, i topp moderne fasiliteter med en fantastisk utstyrspark midt i Oslo.

Som student hos oss møter du likesinnede. Du møter nye venner og samarbeidspartnere, fremtidige kolleger og arbeidsgivere. Du blir kjent med aktører i bransjen, og kan bygge et godt og profesjonelt nettverk til du skal ut i jobb.

Vi gir deg både inspirasjon og teoretisk og praktisk fagkunnskap slik at skal kunne nå dine mål fortere. Ofte venter frilanstilværelsen etter studiene. Bransjekunnskap og entreprenørskap er derfor viktige deler av studiet.

Relevante artikler

 • Sindre Steig sitter ved en miksepult på Høyskolen Kristiania

  Har Sindre Norges beste stemme?

  Sinde Steig som går Bachelor i låtskriving og produksjon er med i sangkonkurransen «The Voice» på TV 2. Han sang seg inn i hjertene til alle dommerne, som hadde stående applaus for 21-åringen. Nå er han videre sammen med Morten Harket.
 • – Jeg fikk aldri ja fra noen

  Tora Dahle Aagård (25) banket på alle dører, men ingen ville satse på den unge musikeren fra Nord-Trøndelag. Det ble hennes nøkkel til suksess.
 • Marie Ulven vant årets Urørt

  Juryen og lytterne har talt. Marie Ulven, kjent som Girl In Red, ble forrige uke kåret til Årets Urørt! Nå skal studenten på Bachelor i låtskriving og produksjon stå på scenen under P3 Gull.