Alt du ser på en skjerm er laget av er laget av mennesker som har noe på hjertet og som brenner for audiovisuell fortelling. Film, TV og spill er for deg som vil være med å skape store opplevelser og underholdende drama. 

Bachelorstudier

Fagskolestudier - 1-2-årige

Årsstudium

Vil du gjøre fantasi og drømmer til virkelighet?

Bruk den mest moderne teknologien for å fortelle historiene som betyr noe. Våre studier innen film, TV og spill byr på mye praksis der du får jobbe tett på landets beste kreative miljøer, og undervisere som selv kommer rett fra bransjen.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Kreative næringer inkludert media og nett er landets raskest voksende næringer. Dette er fremtidens bransjer, og flere norske selskaper har allerede gjort seg bemerket internasjonalt. I fremtiden er Norge avhengig av teknologi og bransjefolk som kan tenke kreativt, og som vet hvilke muligheter som finnes.

Vil du skape opplevelser som påvirker og berører? Vil du lære å lydlegge film? Skrive filmmanus? Lage visuelle effekter for film og spill, eller designe 3D-grafikk? Hos oss kan du bli blant annet bli filmfotograf, klipper, regissør eller produsent. Du kan utvikle visuelle konsepter, eller gi liv til fantasien gjennom animasjon og design.

Dette er utdanningene for deg som vil jobbe både praktisk og kreativt. Studiene gir deg også mye kunnskap om hvordan bransjen fungerer: Sammen med likesinnede får du jobbe tett på den nye underholdningsbransjen, slik at du blir klar for arbeidslivet som venter.

Som student hos oss får du også jobbe sammen med studenter innen andre fagretninger. På den måten lærer du enda mer om ulike sider ved bransjen, og du får muligheten til å bygge ditt profesjonelle nettverk før du er ferdig utdannet. Slik kan du bli ekstra godt rustet for fremtiden.

Relevante artikler

 • Markus Eiken, som går 3. året på BA-studioet i Visual Effects, fikk mulighet til å gjøre bacheloroppgaven sin hos firmaet Important Looking Pirates (ILP) i Stockholm.

  Fra VFX-student til «Game of Thrones»

  Da Markus Eiken, 3. årsstudent på Bachelor i Visual Effects, dro til Stockholm for å gjøre bacheloroppgaven sin hos Important Looking Pirates (ILP) – hadde han aldri trodd at det første prosjektet var siste sesong av «Game of Thrones»!
 • Geir Eilertsen jobber i dag innen film og tv etter Bachelor i film og tv fra Westerdals institutt

  Geir jobbet med kinoaktuelle «Amundsen»

  Geir Eilertsen studerte Bachelor i film og TV ved Westerdals institutt for film og medier. Nå jobber han med store spillefilmer, blant annet kinoaktuelle «Amundsen».
 • Embla Bugge og Anders Bergersen på Monster-kontoret

  Jobber med Emmy-vinner

  Embla og Anders fra manus-studiet vårt har deltidsjobb hos Gjermund Stenberg Eriksen, som er Norges første vinner av den amerikanske TV-prisen.