Foto fra forelesningssal, studenter sitter i en gruppe.
Kristiania lanserer fire aktuelle og etterspurte studier i 2022.Foto: Kristiania/Haakon Dueland

Les mer om våre fire nye bachelorgrader:

Kristiania lytter til arbeidslivet. Fordi vi er en uavhengig, ideell stiftelse, står vi friere enn mange andre til å utvikle nye studier, i takt med arbeidslivets behov. Mange av våre studenter har også mulighet til å ta praksis i en bedrift eller en organisasjon, slik at man får verdifull arbeidserfaring mens man studerer.

Alt dette gjør at du kan ta utdanninger som gir deg kunnskapen arbeidsgiverne etterspør, og får kompetanse som gjør at du stiller sterkt på jobbmarkedet. 

Bli klar for det grønne skiftet! 

Bachelor i markedsføring, bærekraft og samfunnsansvar er utdanningen for deg som vil hjelpe bedrifter og organisasjoner gjennom det grønne skiftet. Det er nemlig fullt mulig å utvikle sunne, konkurransedyktige bedrifter som samtidig tar både miljø og sin rolle i samfunnet på alvor. Med denne utdanningen lærer du hvordan du kan formidle de gode grepene en bedrift gjør, og hvordan man kan se muligheter for norsk arbeidsliv. 

Tidligere markedsføringsstudenter ved Kristiania har i dag stillinger som   

 • Merkevareleder  
 • Digital markedskoordinator  
 • Markedssjef  
 • Markedsføringskonsulent  
 • Brand manager 

  Få alt på rett hylle

  Student med Kristiania-veske i hånden
  Usikker på hva du vil bli? Kanskje du er en fremtidig markedsfører som vil ta samfunnsansvar, eller en som vil hjelpe andre?Foto: Kristiania/Jonatan Arvid Quintero

  Trives du med å organisere, administrere og å sørge for at ting er der de skal – når de skal være der? Da er dette utdanningen for deg! 

  Bachelor i logistikk og Supply Chain Management er en svært etterspurt utdanning, både i privat og offentlig sektor. Dette er en svært yrkesrettet utdanning som gir deg verdifull kunnskap om logistikk, innkjøp, økonomi og bærekraft. Det gjør at du kan jobbe med alt fra drift, planlegging og økonomistyring, til distribusjon, innkjøp og konsulentvirksomhet.

  Første utdanning av sitt slag i Norge 

  Bachelor i eksponeringsdesign er noe helt nytt i norsk sammenheng. Det var på høy tid, for arbeidsgivere opplyser om at de ikke klarer å få tak i nok ansatte med denne kompetansen. 

  Som eksponeringsdesigner skaper du både fysiske og digitale rom hvor for eksempel butikker, museer, organisasjoner og store merkevarer viser frem sine tilbud. Du forteller merkevarehistorier på måter som skiller seg ut, og kan jobbe med å designe kulisser til salgsutstillinger i butikkvinduer eller messeområder – eller jobbe inn vare- og detaljhandelen, i kommunikasjonsbyråer, produksjonsselskaper eller drive egen virksomhet. 

  Studiet for deg som vil hjelpe andre 

  Bachelor i psykologi og psykisk helse er en unik utdanning for deg som vil jobbe med psykisk helse og psykiske lidelser, for eksempel i skoler, barnehager eller andre kommunale tilbud.  

  Dette er ikke en psykologutdanning, men en praktisk og arbeidsrettet utdanning som gjør at du kan jobbe med miljøarbeid, rådgivning eller veiledning. På den måten vil du være en viktig støttespiller for mennesker som av ulike årsaker sliter med psykologiske utfordringer. Studiet er utviklet for å oppfylle internasjonale krav for opptak til psykologutdanning i utlandet. 

  Utdanning som utfordrer + veiledning

  • Studenter som går gjennom gaten

   Ta en utdanning som utfordrer

   Fremtidsrettede utdanninger som arbeidslivet etterspør – i Oslo, Bergen og på nett.
   Finn ditt studium!
  • Tre studenter sitter i en trapp.

   Spør en student!

   Noe du lurer på? Spør en av våre studentambassadører, de er ekspertert på alt som har med Høyskolen Kristiania, opptak og studier å gjøre, og kan snakke med deg på chat, e-post, telefon eller videosamtale.
   Ta kontakt her!