Studenter sitter sammen og jobber på macer i Ernst Hage.

Les mer om våre nye studier:

Kristiania lytter til arbeidslivet! Fordi vi er en uavhengig, ideell stiftelse, står vi friere enn mange andre til å utvikle nye studier, i takt med arbeidslivets behov. Mange av våre studenter har også mulighet til å ta praksis i en bedrift eller en organisasjon, slik at man får verdifull arbeidserfaring mens man studerer.

Alt dette gjør at du kan ta utdanninger som gir deg kunnskapen arbeidsgiverne etterspør, og får kompetanse som gjør at du stiller sterkt på jobbmarkedet. 

Er du en lederspire?

Ved vårt nye masterprogram i organisasjonspsykologi og ledelse lærer du hvordan ledere kan påvirke resultater i organisasjonen gjennom å påvirke individuelle prestasjoner.

Mastergraden passer perfekt for deg som har ambisjoner om å jobbe som leder, konsulent, rådgiver eller analytiker – eller som vil søke opptak til ph.d.-studiet i kommunikasjon og ledelse ved Kristiania.

  Vil du ta en ledende rolle innen kunstig intelligens og dataanalyse?

  Foto av studenter som sitter på en promenade.
  Gode nyheter for deg som er klar for nye utfordringer! Kristiania lanserer nye studier på master-, bachelor- og årsstudiumnivå. Foto: Høyskolen Kristiania/Jonatan Arvid Quintero

  Da er vårt nye masterprogram i Artificial Intelligence et hett tips. Her utvikler du grundig forståelse av kunstig intelligens og dataanalysekonseptene knyttet til feltet. Du lærer også å utvikle, evaluere og benytte kunstig intelligens-algoritmer.

  Ved Kristiania blir du en del av et solid forskningsmiljø, der forskningen har en naturlig rolle i undervisningen. Dette er masterstudiet for deg som vil jobbe som dataanalytiker, konsulent innen kunstig intelligens eller data scientist. Du kan også gå videre til en ph.d. i Applied Information Technology ved Kristiania.

  Har du allerede lederansvar i jobben din?

  Da kan nyheten Erfaringsbasert master i ledelse være midt i blinken for deg. Her får du muligheten til å bygge en mastergrad av emner du velger selv. Erfaringsbasert master i ledelse tas på deltid og er samlingsbasert, slik at studiene lar seg kombinere med den jobben og det ansvaret du allerede har.

  Her møter du andre ledere og får et verdifullt tilskudd til ditt profesjonelle nettverk. Du tar med deg dine erfaringer og problemstillinger fra arbeidshverdagen inn i klasserommet, og lærer hvordan du kan løse utfordringene ved hjelp av strategisk, operativt og personlig lederskap. 

  Vil du bli rå på digital historiefortelling, og lære hvordan du kan bygge en profil?

  Ved vårt nye bachelorprogram i sosiale medier og innholdsmarkedsføring får du verktøyene som skal til for å bygge en karriere innen sosiale medier. Her får du god innsikt i markedsføring og forbrukeratferd. Du lærer å analysere digitale medier og såkalte Big Data,  samtidig som du øver praktiske ferdigheter som kreativ skriving og kreativ metode.

  I emnet Profesjonell praksis skal du søke relevant praksisplass og være der i minst ti uker. Kort sagt: Her får du mengder av både teori og praksis. Etter fullført studium kan du jobbe som:

  • Sosiale medier-ansvarlig
  • Community manager
  • Innholdsmarkedsfører
  • Digital markedsfører
  • Performance manager
  • Innholdsrådgiver
  • Innholdsprodusent

  – eller du kan prøve deg som influencer.

  Er du mest interessert i mennesker?

  Da kan Årsstudium i pedagogikk være noe for deg. Her får du en nyttig innføring i pedagogisk psykologi, sosiologi, samt rådgivning og veiledning.

  Pedagogikk er en anvendelig kompetanse i mange yrker og bransjer, og et fint tilskudd til grunnutdanningen du har fra før. Et årsstudium er også perfekt dersom du lurer på om pedagogikk er noe du vil gå videre med.

  Hvis du får smaken på videre studier når du har fullført årsstudiet, kan du for eksempel gå videre til en bachelor i pedagogikk (nettstudier). 

  Ønsker du deg mer IT-kompetanse?

  Vårt nye Årsstudium i informasjonsteknologi (IT) gir deg praktiske ferdigheter og erfaring med verktøy, språk og metoder som er relevante for arbeidslivet. Her får du blant annet en innføring i programmering, webutvikling, databaser og informasjonssikkerhet. 

  Grunnleggende IT-kompetanse er nyttig i mange yrker og bransjer, og du kan bruke dette årsstudiet til å bygge på din eksisterende utdanning, eller du kan bruke den som utgangspunkt for videre studier innen IT. Ved fullført Årsstudium i informasjonsteknologi kan du gå rett inn på andreåret i noen av våre bachelorutdanninger innen IT.

  Utdanning som utfordrer + veiledning