Skuespiller blir tatt bilde av backstage.

Det er mange som ønsker å leve av sine kreative evner.

Derfor er det behov for en arena hvor alle som vil får muligheten til å gjøre drømmene sine om til virkelighet. 

En arena med velkjente og dyktige forelesere som er best i sine fag, og som følger opp hver enkelt student. 

En arena med utstyr i verdensklasse likt det man finner ute i arbeidslivet, og undervisningssoner som trigger oppfinnsomheten.

En arena som kan vise til flertallige tidligere studenter som har lykkes i de kreative bransjene. 

Den arenaen finner du på Høyskolen Kristiania.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Rekordstort studietilbud

Langs Akerselva i Oslo sentrum ligger campus Vulkan og campus Fjerdingen, to bautaer innen kreative utdanninger.

Dette var hovedkvarterene til Westerdals Oslo ACT før de ble en del av Kristiania-familien i 2016 – og aktiviteten innenfor byggenes fire vegger har bare økt siden den gang. 

I tillegg får studentene våre nok et moderne bygg å boltre seg i fra høsten 2021 når vi flytter inn i Urtekvartalet, som er under oppføring.

Og den plassen trenger vi, fordi nylig ble Norges dansehøyskole og Musikkteaterhøyskolen også en del av Høyskolen Kristiania. Som et resultat tilbyr derfor høyskolens avdeling for kunstfag, design og media hele 18 bachelorgrader.

Det gjør oss størst i Norge på kreative utdanninger – og den tverrfaglige kunnskapen vi kan tilby vil gi deg et solid fundament å bygge karrieren din på.

Studenter på Høyskolen Kristiania står i et av fellesarealene og poserer for kamera.

Bestemt deg? Søk studieplass!

Utdanning for fremtiden

"Kan jeg leve av kreativitet?"

Klart du kan! Mange jobber vil forsvinne til fordel for automatiserte løsninger, men det er mange jobber – de som baserer seg på selve essensen av det å være et menneske – som digitalisering ikke kan overta.

Tenk for eksempel på stillinger innen kunstnerisk utfoldelse, design og historiefortelling, for å nevne noen. Aldri før har slike jobber vært så populære som de er i dag, og digitalisering har tvert om ført til at flere får mulighet til å utdanne seg innen media, kunst og design ettersom tilgjengeligheten er større. 

På Høyskolen Kristiania er vi også opptatt av at du skal være trygg på at valget du tar i dag fører til jobb i fremtiden.

Derfor tilbyr vi deg en tverrfaglig utdanning hvor du er tett på arbeidslivet og klargjøres for hverdagen som venter – fra første studiedag. 

Foto av en mann i sofaen som ser opp og smiler.

Fra VFX-linjen til Game of Thrones

En bransje rik på muligheter

Enten om du vil bli skuespiller eller lage effekter for Star Wars, tilbyr Høyskolen Kristiania et kreativt studium som passer for nettopp deg. 

Ta for eksempel en titt på noen utvalgte tidligere studenter som allerede har markert seg i de kreative bransjene: 

Dette er bare noen av flere tusen dyktige kandidater som bestemte seg for å leve av kreativiteten sin og som i dag har en spennende jobbhverdag.

Så hva venter du på?

Foto av to personer som smiler.

Vil du leve av å skape noe?

Vi tilbyr 18 bachelorgrader innen kunstfaglige utdanninger. Se hele listen over vårt studietilbud og finn utdanningen som passer for nettopp deg!