Go to main content
Studer Frontend og mobilutvikling i Bergen

Næringslivet og Bergen næringsråd er krystallklare: Fremtidens arbeidsplasser vil være innen digitalisering samt utvikling og design av digitale tjenester. Dette er arbeidsoppgaver som ikke lar seg løse av roboter eller automatiserte prosesser, og som er helt nødvendige for at norsk næringsliv skal kunne hevde seg også internasjonalt. Slike oppgaver krever at man forstår kundens behov og kan lage tjenester som mennesker vil like å bruke.

Også i det offentlige vil det være stort behov for mennesker som vet hvorfor digitale løsninger fungerer som de gjør, som kan lage nye digitale verktøy og tilpasse dem etter hvert som det dukker opp nye behov.

IT-studiene arbeidslivet etterspør

Høyskolen Kristiania Bergen tilbyr allerede mange ulike studieløp i blant annet ledelse, HR, organisasjonsarbeid og service. Nå starter vi opp bachelorgrader i flere fag som et svar på arbeidslivets behov, og fra høsten 2020 kan du blant annet studere:

Har du noen gang lurt på hvordan man lager en nettside? Eller hvordan appene på mobilen din ser ut bak fasaden? Med en utdanning innen Frontend- og mobilutvikling vil du lære å utvikle og å designe nettsteder og mobile løsninger fra A til Å, og du kan jobbe som blant annet:

 • Web- og mobilutvikler
 • IT-konsulent
 • Programmerer
 • Design- og funksjonelt ansvarlig

E-business er et nytt fag som kombinerer kunnskap om digitalisering, programmering, innovasjon, markedsføring og bedriftsøkonomi. Med denne utdanningen vil du kunne bidra med ny og verdifull kunnskap i alle bedrifter som jobber med informasjon eller kjøp og salg i digitale løsninger.

Med denne utdanningen kan du blant annet jobbe som:

 • IT-prosjektleder
 • Dataanalytiker
 • Digital Data Engineer
 • Visual Analytics-utvikler
 • Business Intelligence-utvikler
 • Stillinger knyttet til CRM og ERP

Gjennom alle våre studier vil du benytte de samme verktøyene som brukes i arbeidslivet, og med mulighet for praksis i relevante bedrifter.

 • Bli kjent med Høyskolen Kristiania Bergen

  I Bergen får du den faglige tyngden, erfaringen og inspirasjonen til å gå din egen vei.
 • Hvorfor velge Kristiania

  Vår forskning og vårt samarbeid med næringslivet gir deg de mest fremtidsrettede studiene.

Studer psykologi i Bergen

Både i offentlig og privat sektor er det behov for flere hender og hoder som vil jobbe med mennesker. Helse er den sektoren i Norge som sysselsetter flest mennesker, og også her er det et stort behov for nyutdannet arbeidskraft.

Fra høsten vil vi også tilby følgende studier innen psykologi i Bergen:

Dette er arbeidsrettede studier, spesielt rettet mot deg som vil jobbe som:

 • Familierådgiver
 • Miljøterapeut
 • Rekrutterer
 • Veileder

Dette er yrker som samfunnet vil ha stort behov for i mange år fremover, og egner seg særlig godt i kombinasjon med annen kompetanse som HR, organisasjonsarbeid, PR og markedsføring eller pedagogisk virksomhet. Det er også svært aktuelt som videreutdanning innen helse- og sosialsektor, eller for dem som ønsker å jobbe med administrasjons- og ledelsesoppgaver.

Nærhet til arbeidslivet

Høyskolen Kristiania jobber tett på arbeidslivet. Vi utdanner mennesker til livet etter studiene, og samarbeider derfor med arbeidsgiverne for å kunne tilby de utdanningene som arbeidsgiverne etterspør.

Stadig flere arbeidsgivere er på jakt etter studenter som har praktisk erfaring. Derfor er praksis et eget valgfag hos oss i mange utdanningsløp. Som en del av utdanningen får studentene jobbe i en bedrift, og slik lære mer om både yrket og hvilke krav som venter. På den måten får man også både erfaring og et nettverk lenge før man er ferdig utdannet.

Arbeidsgiver får på sin side tilgang til arbeidskraften de trenger: våre studenter har oppdatert kunnskap og kan finne de nye løsningene som trengs for å lykkes. Det er ikke tilfeldig at mange studenter ved Høyskolen Kristiania opplever å få et jobbtilbud som følge av praksisperioden.

Finn ditt studie

Bestill gratis time med en av våre hyggelige studieveiledere her.