6093 - Nettstudium emne

Regnskapsføreren som rådgiver

Regnskapsføreren som rådgiver setter fokus på de rådgivende oppgaver som en regnskapsfører kan fylle i forhold til en regnskapsklient.

Nivå
Bachelor
Studiested
Nettstudium
Studiepoeng
7,5
Pris
kr 12 350
Antall innsendinger
2
Opptakskrav
Gjennomføring
Heltid / deltid
Emnekode
6093
Emnebeskrivelse
Ingen beskrivelse

Emnet gir en fordypning i aktuelle problemstillinger for en virksomhets livssyklus: etablering - drift - avvikling.

Dette emnet setter regnskapsføreren som rådgiver i fokus, og de rådgivende oppgaver som en regnskapsfører kan fylle i forhold til en regnskapsklient.

Emnet gir en fordypning i aktuelle problemstillinger for en virksomhets livssyklus: etablering - drift - avvikling. Regnskapsføreren skal være en ressurs for klientene ved å kunne gi råd om konkrete utfordringer gjennom de ulike fasene.

Sentrale temaer er rådgiving knyttet til:

  • Oppstart, drift og avvikling
  • Valg av systemer
  • Drift

Læringsutbytte

Etter å ha gjennomført emnet er regnskapsføreren i stand til å kunne tilby rådgivende tjenester innenfor aktuelle problemstillinger for en virksomhets livssyklus: etablering, drift og avvikling.

Emnet setter regnskapsføreren i stand til å kunne gi råd til klienter om alle vesentlige forhold en bedrift skal kjenne til i forhold til offentlige regler og tjenester.

Emnet gjør regnskapsføreren skikket til å forstå regnskapsrapporter for norske foretak og kunne vurdere hvor godt konkrete foretak går sammenliknet med andre foretak.

Emne detaljer

Regnskapsføreren som rådgiver

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.