7208 - Nettstudium emne

Mobile Movie Making

Smarttelefonen har revolusjonert måten vi innhenter og formidler informasjon på, og i dette emnet lærer du hvordan du kan produsere og publisere filmer utelukkende ved hjelp av en smarttelefon.

Nivå
Bachelor
Studiested
Nettstudium
Studiepoeng
7,5
Pris
kr 12 350
Antall innsendinger
2
Opptakskrav
Gjennomføring
Heltid / deltid
Emnekode
7208
Emnebeskrivelse

Å mestre filmatisk historiefortelling er en etterspurt kompetanse i mange sammenhenger og bransjer, for eksempel innenfor journalistikk, kommunikasjon og markedsføring. I dette emnet lærer du hvordan du kan utnytte mulighetene en smarttelefon gir for filmatisk historiefortelling, enten du vil lage underholdningsfilmer, dokumentarer, nyhetsjournalistikk, musikkvideoer eller reklame.

Emnet gir en grundig introduksjon til hvordan du ved hjelp av en smarttelefon og et utvalg rimelige app-er kan produsere film av høy kvalitet. Emnet er overveiende praktisk, men tydelig forankret i teorier knyttet til estetikk og dramaturgi.

Sentrale tema i emnet er videoproduksjon og historiefortelling. Emnet tar opp i seg nøkkelelementer innen videoproduksjon: planlegging, manus, filming, intervju, redigering, fortelling og publisering – og tar deg gjennom de tre fasene pre-produksjon, produksjon og post-produksjon. I tillegg gir emnet en innføring i sentrale prinsipper for historiefortelling, dramaturgisk oppbygning og estetiske prinsipper.

Vær oppmerksom på at undervisningsmateriellet i dette emnet er på engelsk, og at nettveilederen i emnet er engelsktalende.

Læringsutbytte

Etter fullført emne skal studentene være i stand til å produsere og publisere en kort film ved hjelp av en smarttelefon. De skal også være i stand til å forstå og anerkjenne de etiske og juridiske aspektene ved en videohistorie, og kjenne til og kunne anvende sentrale estetiske og dramaturgiske prinsipper i sin filmskaping.

Emne detaljer

Mobile Movie Making

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.