6503 - Nettstudium emne

Kreativt webprosjekt

I dette emnet vil du utforske både teknologien og kreativiteten som trengs for å lage gode nettsider.

Nivå
Bachelor
Studiested
Nettstudium
Studiepoeng
7,5
Pris
kr 12 350
Antall innsendinger
2
Opptakskrav
Gjennomføring
Heltid / deltid
Emnekode
6503
Emnebeskrivelse
Ingen beskrivelse

Emnet består av to hoveddeler. Først får du en innføring i de grunnleggende teknologiske byggeklossene for alle nettsider: HTML og CSS. Dette er teknologier som det er viktig å kunne godt, om du ønsker å jobbe med webutvikling. Du vil starte med å lage helt enkle nettsider, og gradvis lære deg å lage mer avanserte sider.

En god webutvikler trenger ikke bare teknologiske ferdigheter, men må også ha evnen til å designe brukervennlige og visuelt tiltalende nettsider. I kreativitetsdelen av emnet får du utforske hvordan du kan bruke kreativiteten din til å lage unike og engasjerende løsninger.

Studiet kan kombineres med jobb og privatliv. Det er nettbasert med veiledningstekster, læringsfilmer, praktiske øvingsoppgaver og obligatoriske innsendingsoppgaver. Du vil motta personlig tilbakemelding fra en faglig dyktig veileder.

Læringsutbytte

Etter å ha tatt emnet kan du benytte HTML og CSS for å strukturere webinnhold, lage interaktive nettsider med animasjoner, og stilsette dem etter etablerte retningslinjer. Du kan anvende kreative teknikker og metoder til problemløsning, både individuelt og i grupper, og analysere og reflektere over gruppeprosesser i et team.

Emne detaljer

Kreativt webprosjekt

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.