6500 - Nettstudium emne

Introduksjon til programmering

I dette emnet lærer du grunnleggende konsepter og teknikker innen programmering.

Nivå
Bachelor
Studiested
Nettstudium
Studiepoeng
7,5
Pris
kr 12 350
Antall innsendinger
3
Opptakskrav
Gjennomføring
Heltid / deltid
Emnekode
6500
Emnebeskrivelse
Ingen beskrivelse

Programmering dreier seg om problemløsning og utvikling av verktøy som realiserer løsningene. Dette er en nøkkelkompetanse innenfor informasjonsteknologi.

Dette emnet gir deg en solid grunnmur i programmering ved å lære deg universelle teknikker som gjelder for en rekke programmeringsspråk og systemer. Du vil skaffe deg håndfast erfaring med algoritmer og problemløsning gjennom å utvikle enkle webapplikasjoner. Du vil programmere i språket JavaScript, men hovedmålet vil være å lære prinsipper og teknikker som er overførbare til andre programmeringsspråk.

Studiet kan kombineres med jobb og privatliv. Det er nettbasert med veiledningstekster, læringsfilmer, praktiske øvingsoppgaver og obligatoriske innsendingsoppgaver. Du vil motta personlig tilbakemelding fra en faglig dyktig veileder.

Læringsutbytte

Etter å ha tatt emnet vil du forstå grunnleggende konsepter og teknikker innen programmering, så som algoritmer, variabler, løkker, betingelsessetninger og funksjoner. Du vil være i stand til å planlegge hvordan et program skal fungere, og skrive ryddig og strukturert kode. Du vil kunne lage enkle applikasjoner, kommunisere med andre om egen og andres kode, og sjekke kode for feil.

Emne detaljer

Introduksjon til programmering

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.