Go to main content

Du kan kun søke på en variant av dette studiet

Du har allerede valgt en variant av etter studiet og kan derfor ikke legge til flere varianter. Gå til din søknad for å fjerne, legge til eller endre prioritering.

Produsenter og band i et studio. Påbygging til bachelor i musikkproduksjon ved Høyskolen Kristiania.
Bachelor - Oslo

Musikkproduksjon påbygg

Få bred erfaring med lyd- og musikkarbeid, fra idé til endelig konsumprodukt i prosesser tilsvarende et profesjonelt yrkesliv.

Med forbehold om endringer
Oppstart
Høst 2020
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
50 600 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
2 år
Studiepoeng
120
Opptakskrav
Ja, se opptakinformasjon

Påbygging til bachelor i musikkproduksjon

Vil du jobbe profesjonelt som lydtekniker eller musikkprodusent? Denne utdanningen er en påbygningsgrad til årsenhet i musikkproduksjon og gir deg den faglige tyngden og praktiske erfaringen du trenger for å kunne lykkes som en skapende og utøvende aktør i musikkbransjen!

Med en grad i musikkproduksjon vil du lære deg innspilling, redigering, miks og mastring av ulike sjangre fra mono til surround, samt lydavvikling av konserter og eventer.

Søknadsfrist 15. april Søk studieplass her

Vi tilbyr deg moderne musikkstudioer, og  i løpet av studiet vil du få bred erfaring med lyd- og musikkarbeid – fra idé til endelig konsumprodukt, i prosesser som tilsvarer det du vil oppleve i et profesjonelt yrkesliv.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studieveiledere her

Hva lærer du?

Påbygging til bachelor i musikkproduksjon utdanner lydteknikere og fremtidige musikkprodusenter med kompetanse til å arbeide selvstendig i musikkstudio, med musikkinnspillinger på location, og med konsert– og scenelyd.

I løpet av studietiden din hos oss vil vi blant annet fokusere på: 

  • Musikkprogrammering og beatmaking
  • Digital lydteori
  • Romakustikk
  • Systemdesign
  • Lydprogrammering

Som student får du tilgang til profesjonelt utstyr og gode fasiliteter, som studiorom og maclaber for musikkproduksjon, fra åtte om morgen til midnatt, sju dager i uken. Du blir veiledet av bransjeaktive lærere med høy kompetanse, og du får en bred erfaring med lyd- og musikkarbeid.

Jobbmuligheter

Med en bachelor i musikkproduksjon kan du arbeide som lydtekniker/musikkprodusent i studio og på location-innspillinger, og med live-lyd både foran og bak scenen.

Du kan bruke din kompetanse på ulike arenaer med behov for lyd-, musikk- og produksjonskompetanse, slik som mastering og lydrestaurering, radio og tv, lydbøker og podcast. Oppdragene finnes innen en rekke kulturinstitusjoner og miljøer.

Studiet er allment kjent i underholdnings- og kulturnæringen, og en betydelig andel av de som jobber i bransjen i dag har tidligere studert hos oss.

Musikkproduksjonsstudiet hos oss har røtter helt tilbake til da vi het Norsk Lydskole i 1984. Vi har derfor lang erfaring i faget, og er velkjent i bransjen.

Søk på Bachelor i musikkproduksjon påbygg

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.