Click here for information in English!
Oppdatert mandag 13. september 2021

Smittetilfeller
De siste ti dagene er det registrert 17 smittetilfeller ved Høyskolen Kristiania:

 

Antall personer smittet

Campus Oslo

17

Campus Bergen

0

Statusoppdatering 10. august 2021:

Undervisning i Oslo
Alle råd og signaler fra myndighetene er at vi skal ha en så normal studiestart som mulig. Som vår plan A har vi derfor planlagt for normal undervisning i Oslo. Plan B, med avstandskrav og digital undervisning, håndteres av den enkelte school og fagskolen dersom smittesituasjonen og myndighetenes anbefaling endres.

Undervisning i Bergen
Smittesituasjonen i Bergen er dessverre slik at de har innført egen forskrift. Det betyr at høskolen og fagskolen må legge opp til at vi opprettholder avstandskravet i undervisningssammenheng. Det gjeninnføres også bruk av munnbind på campus.

Hjemmekontor
Vi er fremdeles i trinn tre i gjenåpningsplanen og det er fortsatt anbefalt å ha delvis hjemmekontor for de som kan. De som er på campus må holde én meters avstand, men det er ikke avstandskrav dersom du er beskyttet.

De grunnleggende smitteverntiltakene gjelder fremdeles:

  1. Syke personer skal holde seg hjemme.
  2. God hånd- og hostehygiene, og godt renhold.
  3. Kontaktreduserende tiltak. 

Fadderuken

Fadderuken består av dagprogram med foredrag og stand-up, båtturer og idrettsdag og konserter om kvelden. 

Smittevern under fadderuken:

Vi har krav om grønne koronapass for å slippe inn i teltet og på alle aktivitetene under fadderuken. De som ikke har koronapass (det vil si ikke er vaksinert) må ta test i eget telt på Youngstorget. Testresultatet registreres i Helse Norge og varer i 24 timer.

Håndsprit vil være utplassert på alle arrangementer. 

Høyskolen og fagskolen følger, som tidligere, myndighetenes råd og anbefalinger, og vil gi oppdatert informasjon når myndighetene har ny pressekonferanse i midten av august.

Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania satte krisestab allerede 27. februar med representanter fra administrasjon, HR, rektoratet, avdeling for studentoppfølging og markeds- og kommunikasjonsavdelingen.

Krisestaben følger utviklingen av situasjonen tett og tilrettelegger for å følge myndighetenes råd i forbindelse med koronaviruset.

Under finner du svar på spørsmål rundt koronasituasjonen ved Høyskolen Kristiania. Hvis du savner svar på ditt spørsmål kan du kontakte oss her.

NEDTREKKSMENY MED SPØRSMÅL

Ofte stilte spørsmål

Spørretime for studentene - Høyskolen Kristiania
Spørretime for studentene - Fagskolen Kristiania