Vi skal fortsatt være en betydelig aktør i norsk fotomiljø

Bilder Nordic er en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonal renommé. Fagskolen Kristiania ønsker å ivareta og styrke dette renomeet videre, sammen med engasjerte studenter, lærere og det store bransjenettverket som i dag er involvert i skolen. Sammen skal vi bygge Norges største fagmiljø innen kreative studier!

For å ivareta kjernen i studiene til Bilder Nordic, vil i første omgang studiene Fotograf toårig og Grunnutdanning i fotografi-heltid tilbys som tilsvarende studier ved Fagskolen Kristiania, med oppstart høsten 2022. 

Studiet Visuell innholdsprodusent vil ikke videreføres. Fagskolen Kristiania tilbyr allerede Digital innholdsproduksjon,som er en tilsvarende utdanning, og vil øke antall studieplasser på dette studiet.

Nærbilde av en jente med Bilder Nordic logo på

Bli kjent med Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic er en offentlig godkjent fagskole, midt i Oslo sentrum. Skolen ble grunnlagt i 2005, og har rundt 150 aktive studenter til enhver tid. Skolen er en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonal renommé. Bilder Nordic tilbyr praktiske yrkesrettede utdanninger og nettkurs. Alle utdanninger er NOKUT-godkjente og kvalifiserer for lån og stipend hos Lånekassen.

Dersom du ønsker å studere videre, kan du bygge på fagskolegraden din til en internasjonal bachelorgrad ved London College of Communication i England, som er en del av University of the Arts London.

Et utvalg av studentenes arbeider ved Bilder Nordic 

Markedet for profesjonelle, kreative aktører har aldri vært større enn i dag. I et samfunn der vi oversvømmes av visuelt innhold i alle kanaler, og der alle har muligheten til å ta bilder og video, må de profesjonelle skille seg ut med en særegen stil og en tydelig identitet. Evnen til å kommunisere visuelt, fortelle historier og formidle budskap, er blitt det som kjennetegner dagens profesjonelle aktører. Vi etterstreber å holde oss oppdatert på de siste utviklingene – og på den måten sikre deg en markedsrelevant og fremtidsrettet utdanning.

Bilde av to surfere på stranden i vakkert norsk landskap

Solid fagmiljø fra bransjen

Bilder Nordic er tett på bransjen og har en solid fagstab av engasjerte og yrkesaktive fotografer, som er anerkjent i fotomiljøet. Lærerne tar stadig pulsen på hva som rører seg i den visuelle verden, og viderefører dette inn i undervisningen. Bli kjent med noen av våre faglige her.

Portrettoto av Chris Harrison som liten gutt og en kort tekst om hans bakgrunn

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA og Google
Personvernregler
og
Vilkår for bruk
gjelder.