Rektor Annelise Kiønig smiler mot kamera. Hun har halvlangt brunt hår, briller og beige dressjakke. 
– Vi ser at vi får stadig flere fullfinansierte studieplasser, noe som gjør det mulig for langt flere studenter å ta en fagskoleutdanning hos oss, sier rektor Annelise KiønigFoto: Fagskolen Kristiania

– Det er et sterkt tverrpolitisk ønske om å øke antall fagskolestudenter, og vi ser nå at dette følges opp ved at antall fullfinansierte studieplasser på fagskolenivå øker kraftig. Vi har jobbet aktivt med å bli en del av disse tildelingen og ser nå at vi får uttelling for dette.

Det er altså snakk om 160 nye fullfinansierte studieplasser for oppstart våren 2021. De gratis plassene er fordelt på følgende nettstudier:

– Vi får stadig flere fullfinansierte studieplasser, noe som gjør det mulig for langt flere studenter å ta en fagskoleutdanning hos oss. I dette tilfellet fikk vi en ekstra tildeling fordi det var midler til overs. Vi ble prioritert da vi tilbyr oppstart i vårsemesteret.

– Men hvordan klarer dere egentlig å skalere opp så fort?

– Dette er studier som vi har gode strukturer på allerede i vår plattform for nettstudier. Vi har også god tilgang på lærerressurser, noe som gjør at vi klarer å etablere dette så raskt.

content card