Før studiestart

For å sikre at studentene kommer kjapt inn i en god studierytme, tilbyr vi korte innføringskurs og praktisk veiledning. På innføringskursene får du teknisk veiledning, tips om studieteknikk, informasjon om aktuelle læringsaktiviteter og hvordan du kan samarbeide med andre studenter. Erfaring viser at de aller fleste bruker kort tid på å finne seg til rette med vår studieform. Hvis du får problemer, er vi her for å hjelpe deg.

Ukentlige samlinger på nett

Én kveld i uken deltar du på undervisning sammen med faglærer og medstudenter i et nettbasert klasserom. Læreren gjennomgår fagstoff og oppgaver. Du får mulighet til å stille spørsmål underveis. Du trenger tilgang til Internett og enten PC eller Mac.

Læringssystem

Vårt digitale læringssystem hjelper deg gjennom utdanningen. Døgnet rundt får du blant annet tilgang til:

  • Fremdriftsplan
  • Videopptak av nettsamlingene
  • Forum for dialog og diskusjon med medstudenter

Fast progresjon og tett oppfølging

Gjennom utdanningsløpet følger du en fast fremdriftsplan og leverer obligatoriske oppgaver til fastsatte frister. Alle besvarelser blir vurdert av lærer og du får tilbakemelding på ditt faglige ståsted underveis i utdanningen. Læreren er tilgjengelig for spørsmål og dialog. Vi anbefaler deg å være aktiv i klassens nettforum. Her kommer du både i kontakt med lærer og medstudenter.

Våre rådgivere er her for å hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha. Med fast progresjon, faglig og administrativ oppfølging fra skolen kan du være trygg på at du gjør fremskritt i studiene. Samtidig øker det sjansene dine for å fullføre med godt resultat.

Arbeidsmengde

Du lurer sikkert på hvor mye tid du må bruke på studiene? Erfaringen tilsier at tidsbruken varierer fra student til student, blant annet avhengig av ditt ambisjonsnivå og hvor vant du er til å studere.

For våre studier på deltid er den normert studietiden – dvs. den tiden en utdanning er godkjent for i forhold til antall fagskolepoeng – beregnet til cirka 20 timer per uke. Et godt tips til deg er å lage ukeplaner som viser alt du skal gjøre og hva du kan avsette av tid til studier.

Hjemmeeksamen

Utdanningen avsluttes med hjemmeeksamen. Denne eksamensformen lar deg jobbe med oppgaven når og hvor du vil så lenge du har tilgang til internett. Oppgavene består av en kombinasjon av kunnskapsspørsmål og praktisk anvendelse av det du har lært gjennom utdanningen. Varigheten på eksamen varierer fra utdanning til utdanning.

En gruppe studentambassadører i Ernst Hage

Har du spørsmål eller trenger veiledning?

Ta gjerne kontakt med oss:

Tlf : +47 22 59 60 00 - åpent hverdager 08:00 – 16:00

E-post: studier@kristiania.no