Jobb gjennom nettverket

Etter å ha fullført en bachelorgrad i kreativ markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania, var Emilie interessert i å sette teori fra forelesningssalen ut i praksis, i arbeidslivet.

Emilie har tidligere arbeidet som studentambassadør ved Høyskolen Kristiania sin rekrutteringsavdeling. Arbeidsoppgavene bestod av å veilede nysgjerrige studenter i høyskolen sitt studieprogram, reise rundt på utdanningsmesser og besvare alle spørsmål kommende studenter måtte ha. Emilie sin nåværende sjef i Self Storage Group tok kontakt med hennes daværende sjef i stillingen som studentambassadør. Gjennom nettverket ble Emilie invitert på et intervju i deres lokaler på Skøyen i Oslo.

— Jeg kan takke nettverket mitt gjennom Høyskolen Kristiania for at jeg i dag sitter igjen med en relevant og bra jobb etter endt studie.

Et godt studentmiljø

Foruten studiets oppbygning og den brede porteføljen av spennende emner, trekker Emilie frem skolens gode studentmiljø med Studentunionen i spissen. Studentunionen er Høyskolen Kristiania sin studentforening. Her jobber alle aktive medlemmer frivillig for at høyskolens studenter skal ha en best mulig studietid.

– Studentunionen har absolutt gitt meg muligheter som jeg ikke ville fått ellers. Jeg har gjennom frivillig verv fått opparbeidet meg relevant arbeidserfaring, som jeg har bruk for i min nåværende jobb hos Self Storage Group, forteller Emilie.

Bilde av studenter som sitter rundt et bord med forskjellige skisser på papir.

Ønsker du å jobbe med markedskommunikasjon?

På studiet bachelor i kreativ markedskommunikasjon lærer du om blant annet logikken i et marked. Du får en utdanning som gjør deg rustet i de kreative næringene.
Les mer om studiet og søk i dag