2619 - Nettstudium emne

Introduksjon til CLO3D for tekstilindustrien

Tekstilindustrien går gjennom store endringer. Dette emnet gir en introduksjon til hvordan CLO3D brukes i design og produktutvikling for å imøtekomme bærekraftige designprinsipper.

Nivå
Fagskole
Studiested
Nettstudium
Studiepoeng
5
Antall innsendinger
2
Opptakskrav
Gjennomføring
Heltid / deltid
Emnekode
2619
Emnebeskrivelse

Emnet er gratis og tilbys med pris 0,-

Emnet er fullfinansiert og tilbys gjennom bransjeprogram-ordningen med midler fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse.

I dette emnet vil du lære å jobbe med de grunnleggende verktøyene i programvaren CLO3D. Gjennom videoer og læringsoppgaver vil du arbeide med navigasjon, justeringer, arrangement points, digital søm og redigeringer av plagg. Her vil du få en introduksjon og se på muligheten til å kunne jobbe effektivt og utvikle en virtuell, naturtro produkt simulering. Målgruppen er aktører som jobber eller har en utdanning innenfor design og produksjon.

Emnet er fullfinansiert og tilbys gjennom bransjeprogram-ordningen med midler fra Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse.

Læringsutbytte

Etter fullført emne vil du ha kunnskap om programvaren CLO3D og hvordan dette brukes i design og produktutvikling. Videre vil du ha kunnskap om hvordan bruk av CLO3D i design og produktutviklingsprosessen bidrar til rasjonalisering av sentrale deler av tekstilindustriens verdikjede.

Du vil kunne forstå hvordan du kan anvende CLO3D i design og produktutvikling i tekstilindustrien og ha innsikt i hvordan programvaren vil kunne effektivisere og optimalisere design- og produktutviklingsprosessen.

Etter fullført bransjeemnet vil du ha forståelse for hvordan bruk av CLO3Ds teknologi kan skape innovasjon og bærekraftige løsninger, samt forståelse av optimalisering av arbeidsmetoder i design og produktutvikling.

Emne detaljer

Introduksjon til CLO3D for tekstilindustrien

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.