Få hjelp av en praksisstudent

  Mange av studentene på Høyskolen Kristiania har praksis ute i en bedrift som en del av sitt studium. Tanken er at studentene skal kunne opparbeide seg kunnskap og erfaringer om næringslivet, men også at de skal kunne bidra med sin kunnskap inn i bedriftene. Vår erfaring er at både bedriftene og studentene opplever en vinn-vinn-situasjon. Studentene får praktisk og konkret erfaring med både arbeid og arbeidsliv og bedriftene får løst en oppgave og påfyll av ny kunnskap, ideer og ikke minst et skråblikk på egen virksomhet. 

  Typiske oppgaver som studenene har løst for bedrifter er:

  • effektivisering av rekrutteingsprosesser i HR-avdelinger
  • utvikling av ny salgsstrategi 
  • skriving av kommunikasjonsstrategi
  • utvikling av markedsplan
  • testing av nye kommunikasjonskanaler

  Dette er kun noen av de oppgavene studentene har løst under sine praksisperioder. Våren 2022 skal studentene jobbe ute i bedrifter i totalt 9 uker. I tillegg til dette har de 3 uker ved veiledning og coaching på høyskolen. De får da tilbakemeldinger på arbeidene sine slik at disse kan utvikles til det beste for læring og bedriftenes behov. 

  Dersom du kunne tenke deg å ha en student (eller flere) i ditt team til våren vil vi gjerne snakke med deg om mulighetene. Ta kontakt med en av oss på telefon. 

  • Per Erik Aspen, Seniorrådgiver (Oslo)

   +47 454 87 524

  • Eugenie Soelberg, Rådgiver (Oslo)

   +47 902 13 024

  • Vidar Daatland, Seniorrådgiver (Bergen)

   +47 41 34 68 17

  Rekrutter din nye medarbeider gjennom oss

  Vi har til enhver tid 7 000 campus-studenter, og om lag 3 500 nettstudenter. I tillegg har vi et omfattende alumninettverk.

  Våre studenter har tidlig i studiet mye kunnskap om de arbeidsområdene de utdanner seg mot. Studentene ønsker relevant praksis og erfaring underveis i studietiden, og fulltidsjobber når de er ferdig utdannet. De er svært engasjerte og vil kunne være en motivert og verdifull ressurs.

  høyskolens karrieresenter kan du publisere deltids og heltidsstillinger. Benytt gjerne vår stillingsportal hvor vi kan lyser ut dine stillinger gratis. For å sende oss din stillingsutlysning benytter du dette skjemaet.

  Kontakt oss for en hyggelig prat

  Eugenie Soelberg

  Rådgiver
  Karrieresenter

  M +47 902 13 024
  Eugenie.Soelberg@kristiania.no

  Per Erik Aspen

  Seniorrådgiver
  Karrieresenter

  M +47 454 87 524
  PerErik.Aspen@kristiania.no