Vil du lære mer om innholdsmarkedsføring, internasjonal markedskommunikasjon, visuell kommunikasjon eller kultur og kommunikasjon?

Vi tilbyr nå et begrenset antall gratis studieplasser på utvalgte nettemner i kommunikasjon:

  • Les mer om «Introduksjon til innholdsmarkedsføring» og søk opptak - Emnet er fullt. Opptaket er stengt
  • Les mer om «Visuell kommunikasjon» og søk opptak - Emnet er fullt. Opptaket er stengt
  • Les mer om «Kultur og kommunikasjon» og søk opptak - Emnet er fullt. Opptaket er stengt
  • Les mer om «Kulturforskjeller og internasjonal markedskommunikasjon» og søk opptak - Emnet er fullt. Opptaket er stengt

Emnene i kommunikasjon er fulltegnet og opptaket er stengt.
Emnet «Introduksjon til innholdsmarkedsføring» finnes også som ordinært nettemne – les mer om nettemnet og bestill her

Søk om plass i dag og få tilgang til ny kompetanse  
Det er de første som melder seg opp og som får innvilget opptak, som vil sikre seg plass på emnene. Opptakskrav for alle emner er generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse.

Alle emnene er nettbasert og omfatter 7,5 studiepoeng hver. Studenter som tas opp, får tilgang til emnet eller emnene i februar 2022, og kan ta eksamen vårsemesteret eller høstsemesteret 2022. I hvert av emnene får du tilgang til undervisningsfilmer, faglige støttetekster og oppgaver, som du kan arbeide med når og hvor det passer deg. I tillegg kommer arbeid med pensumlitteratur som den enkelte student selv har ansvar for å skaffe seg. Alle studenter får en faglig veileder som gir tilbakemelding på innsendingsoppgaver og svarer på faglige spørsmål.

Førstemann til mølla og begrenset plass 
Vi har begrenset antall plasser. Opptak til emnet vil skje fortløpende, og vi behandler din søknad så snart vi har dokumentasjon.