Office 365 – Hva er det?

Office 365 er en nettjeneste fra Microsoft med webutgaver av Office-programmene Word, Excel, PowerPoint, OneNote og mye mer. Du får også mulighet til å laste ned Office-pakken på opp til fem forskjellige datamaskiner, og du kan logge deg inn på mobilappene med studentkontoen.

Ved å bruke Office 365 kan du ha tilgang til skolearbeidet ditt nårsomhelst og fra hvorsomhelst, så lenge du har internett og en nettleser.

Hvordan logger jeg på?

Du logger på Office 365 ved å klikke på linken på fremsiden vår.

For selve påloggingen bruker du din vanlige Feide-bruker fra Høyskolen Kristiania.

Får jeg Office-pakken?

Ja! Som student ved Høyskolen Kristiania får du tilgang til å installere Office-programmene på opptil fem datamaskiner så lenge du er student. Se veiledningen vår til hvordan installere Office-pakken.

Du får også mulighet til å bruke appene fra Office-pakken på mobil og nettbrett. Disse kan du laste ned gratis fra Apples App Store og Googles Play Store. Deretter logger du inn med brukerkontoen din.

Har jeg en e-postadresse?

Ja! Som student har du en e-postadresse i denne formen:

[Feide-brukernavn]@student.kristiania.no

Logg på Office 365 og åpne Outlook for å lese og sende med e-posten din.

Du kan også se siden vår her om å sette opp student-e-posten din i e-postapp på telefonen din.

Hva kan jeg gjøre?

Med Office 365 kan du enkelt samarbeide med medstudentene dine ved å dele dokumenter og notatbøker i OneNote. Alle kan samarbeide i dokumenter i sanntid både i nettleseren og Office-appene du kan installere på maskinen din. I klassen kan dere gå sammen i grupper og opprette en felles notatbok i OneNote hvor alle tar notater fra undervisningen sammen og kan sammen forstå og organisere alt dere lærer sammen.

Hva med lagring?

Som student får du en terabyte (1 TB = 1000 GB) med gratis skylagring i studentkontoen din. Du kan laste ned OneDrive-appen på maskinen din og raskt få tilgang til filer du lagrer i OneDrive både på alle datamaskiner du installerer appen på, i OneDrive-appen på mobiltelefon og på Office 365-nettsiden du kan logge på hvor som helst.

I Windows 10 kan du logge deg rett inn i OneDrive-appen som følger med maskinen din.

Last ned OneDrive-appen:

Hva skjer når jeg er ferdig med studier hos Kristiania?

Tilgangen din til Office 365 utgår og filene slettes når studiene dine er ferdig. Det er ditt ansvar å laste ned alt av filer og innhold som du vil ta med deg videre, før studienes sluttdato.

IT-brukerstøtte hjelper til ved behov.