Executive-emner på masternivå er utdanninger for deg som har eller ønsker lederansvar.
Foto: Kristiania/Stina Myhre Pedersen

Ønsker du å bygge på egen karriere med mer utdanning? Nå kan du lære av noen av Norges beste fagpersoner ved å ta erfaringsbasert master-emner på executive-nivå, utviklet i samarbeid med ulike bransjer. Det er din garanti for at du lærer det akkurat ditt felt trenger av kunnskap i fremtiden.

Flere av emnene er spesialutviklet for kulturell og kreativ næring. Som alle andre erfaringsbaserte emner er disse utviklet av forskere og forelesere som selv har lang erfaring fra feltet.

Bruk din egen erfaring og bygg nettverk

Med erfaringsbaserte emner tar du utgangspunkt i din egen jobbhverdag når du lærer. Du studerer i hovedsak på nett, men noen av emnene har også obligatoriske samlinger enten i Oslo eller på nett. Slik kan du kombinere studiene med arbeidsdagen og familieliv.

Bildelenke til kontaktside.

Noe du lurer på?

Vi svarer på det meste om studier, opptakskrav og mer.

Spør en student her!

Dersom du ønsker det, kan emnene også bygges ut til en hel erfaringsbasert mastergrad

For å søke på emnene må du ha minimum to års relevant arbeidserfaring. I løpet av semesteret bruker man blant annet erfaringer fra jobben sin i oppgavene man skriver. Du vil få et nettverk, hvor du blir kjent med andre som jobber med noe lignende som deg selv. Kan noen av Kristianias nye emner være noe for deg?

Dette er årets nye emner

  Alle nye emner

  En unik utdanning

  En erfaringsbasert master skiller seg fra andre mastergrader, enten du tar en hel grad eller bare ett enkelt emne.

  • Du trenger yrkeserfaring for å kunne ta en erfaringsbasert master.

  • En vanlig mastergrad følger som regel et bestemt løp. En erfaringsbasert master kan du ta over flere år, alt etter hva du selv ønsker.

  • Våre erfaringsbaserte mastere gir 90 studiepoeng. Andre mastere fra Kristiania gir 120 studiepoeng.

  • Siden andre deltakere også er i jobb, kan du forvente å lære mye gjennom deling av erfaringer og diskusjoner i gruppearbeid. 

  Uansett om du allerede har en lederposisjon eller ikke, vil en slik utdanning gi deg kompetansen du trenger til å møte både dagens og fremtidens krav.

  Erfaringsbasert master + veiledning content card IMG

  • Bildelenke til landingsside for erfaringsbasert master.

   Ta emner på masternivå

   Kristiania tilbyr en rekke executive-emner på masternivå. Våre erfaringsbaserte utdanninger gir deg både kompetanse og et verdifullt nettverk. Les mer her!
   Les mer
  • Bildelenke til kontaktside.

   Bestill studieveiledning

   Interessert i våre studier og lyst til å snakke med noen hos oss? Bestill gjerne en veiledningssamtale! Samtalen er helt gratis og uforpliktende.
   Les mer