Bilde av tre studenter på toppen av en takterrasse.
Som student ved Høyskolen Kristiania, Fagskolen Kristiania eller Kristiania Nettstudier er mulighetene mange. Velg en fremtidsrettet og spennende utdanning og ta arbeidslivet med storm!Foto: Jonatan Arvid Quintero

Uansett om du vil ta en bachelorgrad, en mastergrad eller ønsker å teste et årsstudium, har vi utdanningen for deg. Hos oss kan du velge mellom en rekke bransjenære og fremtidsrettede studier, som gjør deg klar for arbeidslivet og kvalifisert til drømmejobben.  

Både Høyskolen Kristiania, Fagskolen Kristiania og Kristiania Nettstudier tilbyr en rekke tidsriktige utdanninger, med stor vekt på praksis, tett oppfølging og et inkluderende studiemiljø. Som student hos oss får du alt du trenger for å lykkes med studiene og ikke minst arbeidslivet!

Hva er forskjellen på fagskole og høyskole?

Vi gir deg svarene du trenger.

9 spennende kurs du kan ta på nett

På jakt etter spennende kurs på nett? Da har du kommet til rett plass.

Studier for alle   

Uansett om du drømmer om en kreativ karriere, en meningsfull jobb innen helsevesenet eller vil bygge bedrifter, utvikle produkter eller jobbe med innovasjon og teknologi, har vi studiet for deg.  

Som student hos oss kan du studere i Oslo, Bergen eller på nett, og i skrivende stund har vi 97 ulike utdanning, hovedsakelig delt inn i fire ulike fagområder:  

  • Kunst og design 
  • HR, markedsføring og kommunikasjon 
  • Helse og psykologi 
  • Teknologi og innovasjon 

Fagskolen tilbyr over 20 ulike studier

Fagskole er en kort og yrkesrettet utdanning, for deg som trives med praktisk jobbing og som vil raskt ut i arbeidslivet.

Kunst og design

Visste du at vi har Norges største kreative og kunstfaglige miljø på universitets- og høyskolenivå? Og at vi huser noen av landets beste fasiliteter, som dansesaler, kinosaler, lydisolerte øvingsrom og en topp moderne blackbox? 

Vi tilbyr 20 ulike kreative utdanninger innenforalt fra skuespill og dans, til Art Direction og interiørarkitektur. Utdanningene er tett på arbeidslivet, blant annet med gjesteforelesere fra bransjen, reelle oppgaver og større publikumsoppsetninger. 

Fra semesterstart høsten 2021 er avdelingen og hele student- og fagmiljøet samlet rundt nedre del av Akerselva i Oslo, mellom Chr. Kroghs gate og Urtegata.   

Les mer om studiene våre innen kunstfag, design og medier her

– Ikke gi deg, ikke slutt!

Superstjerna Dagny holdt en to timer lang Master Class for studentene ved Institutt for musikk.

HR, markedsføring og kommunikasjon

Har du interesse for journalistikk eller PR, eller drømmer om en karriere innen markedsføring eller ledelse?

Vi tilbyr over 20 ulike utdanninger som gjør deg klar for arbeidslivet!

Alle våre studier er tett knyttet til arbeidslivet og gir studentene god innsikt i den arbeidshverdagen som møter dem.  Vi har høyskolestudier på alle nivåer, fra enkeltemner og årsenheter, til bachelor- og mastergrader. Studiene våre finner du både på campus i Oslo, i Bergen og på nett.  

For tiden jobbes det også med et tverrfaglig ph.d.-program i kommunikasjon og ledelse.  

Mira fikk jobb som Content Manager mens hun studerte

Som Content Manager styrer hun kampanjer og produserer innhold til i sosiale medier.

Bilde av en student og en veileder
Studere du helsefag hos oss, får du tilgang til fasiliteter som ernæringskjøkken, studentklinikk, anatomisk læringssenter og fysiologisk testlabFoto: Jonatan A. Quintero

Helse og psykologi

Drømmer du om en givende karriere, hvor du kan gjøre en stor forskjell både for enkeltmennesker og samfunnet som helhet? Vi tilbyr mer enn 20 ulike utdanninger innen helse, så her finner du nok noe, enten du vil studere biomedisin, ernæring og trening eller psykologi.

Her finner du utdanninger på både på bachelor- og masternivå og flere etter- og videreutdanningsprogrammer. Vi har undervisning på campus i Oslo og Bergen, i tillegg til en rekke nettstudier. Vi har fasiliteter som ernæringskjøkken, studentklinikk, anatomisk læringssenter og fysiologisk testlab – og alt er samlet i moderne og sentrumsnære lokaler.

På denne avdelingen finner du også flere aktive forskingsprosjekter innen norsk og internasjonal helsesektor. 

Teknologi og innovasjon

Har du hjerte for IT, hode for analyse eller drømmer om å starte egen bedrift? Vi tilbyr stadig flere ulike studier innen økonomi, innovasjon og teknologi.

Velg mellom en bachelor- eller mastergrad, enten i Oslo, Bergen eller på nett. Studiene er fremtidsrettede og bransjenære, med dyktige forelesere og tett oppfølging. Avdelingen har også godt etablerte forskningsgrupper og forskningslaber på høyt internasjonalt nivå.   

Er du også klar for å studere?

Velg en spennende og fremtidsrettet utdanning innen et område du brenner for!