Tre studenter som sitter i en trapp.
Vil du finne på noe som kan glede flere medtudenter? Da bør du søke midler fra vårt fond!Foto: Høyskolen Kristiania

Visste du at du som student ved Kristiania kan søke om midler til å gjøre noe hyggelig for deg selv og dine medstudenter? Kristiania har nemlig et eget fond!  

Ulikt fra andre universiteter, høyskoler og fagskoler er Kristiania en uavhengig, ideell stiftelse. Det vil si at alt skolen tjener inn, blir fordelt mellom alt fra lønn til forelesere, vedlikehold av campus og til studentene selv.  

Dette kan du søke midler til 

Som student ved Kristiania har du mulighet til å søke om støtte til prosjekter eller arrangementer som omfatter en større gruppe med studenter via et fond. Er dere en gruppe studenter som ønsker å lage et fint område for medstudentene dine hvor de kan samles på campus, eller ønsker dere å arrangere revy? Da kan du søke om støtte til dette fra vårt fond! 

Fondet er laget for studentvelferden i Oslo og Bergen. Dersom dere er studenter eller en studentforening med en idé på et prosjekt eller arrangement som vil dekke en større gruppe studenter, er det fullt mulig at kostnadene kan bli dekket av dette fondet. Søknadene vil bli behandlet av en gruppe representanter fra ledelsen, studieadministrasjonen og studentene selv.  

Foto av tre manlige studenter.

– Fant gjengen min på Kristiania

Det er tidligere sendt inn søknader om en rekke morsomme prosjekter, som blant annet å lage en takhage på campus. Mulighetene for hva en kan gjøre for studentvelferden er stor, og her er det kun fantasien som stopper deg!  Har du en god idé til hvordan du kan øke studievelferden så er det bare å søke! Søknader som angår støtte til generell fest og moro vil ikke bli vurdert av Kristiania-fondet  

Ved starten av hvert semester blir det sendt ut en e-post til alle studenter med generell informasjon om fondet og Liv Ulvens stipend. Liv Ulvens stipend er et stipend enslige mødre som studerer ved Kristiania kan søke på. For mer informasjon om Liv Ulven og Kristiania- fondet kan du lese eposten sendt til studentmailen din, eller les mer via denne lenken.

Fondet åpnes for søknader hvert semester. For vår-semesteret er søknadsfristen 1. februar og høst-semesteret har søknadsfrist 1. oktober.