Illustrasjonsfoto av globus på en gressplen.

Andreplassen belønnes med en goodiebag full av miljøvennlige produkter, til en verdi av 1 500 kr, samt et årsabonnement på Oslo Bysykkel eller Bergen Bysykkel.

Det eneste kriteriet for å delta i konkurransen er at du er student ved Høyskolen Kristiania eller Fagskolen Kristiania, og har betalt semesteravgift for våren 2021. Nettstudenter kan også delta. Du velger selv om du vil delta alene eller sammen med andre.

Foto av kvinne foran et jorde.

Lene vant årets klimakonkurranse

Slik deltar du i konkurransen:

Send inn ditt forslag til klimatiltak via dette skjemaet

  • Ditt fulle navn, og hvilket studieprogram du går på
  • Beskrivelse av idéen og hvilken effekt du tror den vil ha
  • Forslag til hvordan idéen kan gjennomføres

Konkurransen er nå avsluttet

Konkurransens jury vil gå gjennom alle forslagene, og kåre en vinner i løpet av mai 2021.

Vinneren av hovedpremien kan også få tilbud om å delta i selve gjennomføringen av idéen. Oppdraget vil selvfølgelig honoreres.

Foto av Ronja Wangerud på campus

Ronja vant fjorårets klimakonkurranse

Vilkår:

  • Ved å delta i konkurransen, samtykker vinneren til at Høyskolen Kristiania kan gjennomføre den innsendte idéen. I tillegg til premie, vil vinneren kunne få et honorar for å delta i selve gjennomføring av idéen.
  • Som vinner av konkurransen må du samtykke til å bli intervjuet og fotografert i ettertid av konkurransen. Materialet vil bli brukt i flere kanaler, både eksternt og internt.
  • Juryen forbeholder seg retten til å ikke kåre en vinner av hovedpremien, dersom ingen bidrag tilfredsstiller juryens krav.