En mann og en kvinne i samtale innendørs i Kristianias lokaler
Kristiania ønsker å være en god arbeidsplass for kollegaer som tør å tenke annerledes.Foto: Høyskolen Kristiania/Haakon Dueland


Kulturen ved Høyskolen Kristiania er uformell, og det er høy takhøyde for å mene, utfordre og drive gjennom endringsforslag. Høyskolen Kristianias forventninger til de ansatte handler mye om medarbeiderskap. Vi ønsker kollegaer som bidrar til et godt arbeidsmiljø, som tar ansvar for at alle har det bra, og at man hjelper hverandre til å bli bedre ­– sammen.

Bli kjent med våre ansatte

 • Lara holding a cup and smiling
  Jobb hos oss

  Møt vår forsker på autoimmune sykdommer

  Lara Adnan Aqrawi er førsteamanuensis i biomedisin ved seksjon for trening, ernæring og biomedisin på School of Health Sciences. På fritiden liker hun å lage mat, bake, danse og delta i filosofiske diskusjoner.
  Møt vår forsker på autoimmune sykdommer
  • Anki sitter og smiler utenfor Brenneriveien
   Jobb hos oss

   Møt vår instituttrådgiver

   Ann-Kristhin «Anki» Skjølberg er instituttrådgiver ved Westerdals institutt for kreativitet, fortelling og design på School of Arts, Design and Media. Hun har jobbet i den private skolesektoren siden år 2000. 
   Møt vår instituttrådgiver
  • Aranya står på en tribune sammen med to studenter
   Jobb hos oss

   Møt vår fagansvarlige på fagskolen

   Hobbystrikker og sportsentusiast Aranya Pascale Rusli er utdannet dekoratør og AD fra Westerdals og har 14-års praktisk erfaring fra reklamebransjen
   Møt vår fagansvarlige på fagskolen
  • Rune sitter i en stol hos Kristianias lokaler i Kirkegata
   Jobb hos oss

   Møt vår lengst ansatte medarbeider

   Ikke bare er Rune Laberg Tesla-interessert og håpefull ørretfisker, han har også jobbet for Høyskolens Kristiania i 45 år og er derfor vår lengst ansatte medarbeider. Hans stilling innebærer ansvar for anskaffelse og utvikling av eiendomsmassen, samt drift av denne.
   Møt vår lengst ansatte medarbeider
  • David Coates står på kontoret
   Jobb hos oss

   Møt vår forsker i aldringsdrakt

   David er fagkoordinator for Bachelor i Entreprenørskap og Bachelor i innovasjon og forretningsutvikling. David er opprinnelig fra Toronto, men har bodd i Bergen de siste 26 årene.
   Møt vår forsker i aldringsdrakt

Kristiania har høye ambisjoner

Høyskolen Kristiania har en ambisjon om å bli Norges første arbeidslivsuniversitet innen 2030, og Fagskolen Kristiania har en ambisjon om å bli et ledende fagmiljø innenfor kreative fagskoleutdanninger.

Disse ambisjonene medfører endringer og mange spennende utfordringer fremover. For å lykkes med dette, er vi avhengige av ansatte som hele tiden ønsker å ligge i front.

På utkikk etter nye muligheter?

Se våre ledige stillinger

Vi ønsker å tiltrekke oss ansatte som tør å tenke annerledes, som tør å være først ute med nye ideer og som tør å teste de ut. Våre medarbeidere må hele tiden utfordre seg selv og andre, og være sultne på nye utfordringer. I tillegg bør våre kollegaer trives med og drives av endringer.

Våre verdier – PRAKT – handler om at vi skal være praksisnære, rause, ambisiøse, kreative og tolerante, i samarbeid med hverandre. Vi håper at dette er verdier du identifiserer deg med, og som du setter pris på ved et arbeidsmiljø.

Ledelsens tanker om Kristiania

 • Trine J. Meza er ny rektor ved Høyskolen Kristiania
  Nyheter

  Trine J. Meza er ny rektor ved Høyskolen Kristiania

  – Jeg ser på det som en stor tillitserklæring at styret ved Kristiania har gitt meg denne muligheten. Min drivkraft er at vi sammen skal få til det store prosjektet vi har satt oss fore.
  Les mer
 • Møt Kristianias administrerende direktør

  Møt Kristianias administrerende direktør

  Administrerende direktør, Solfrid Lind, har tidligere vært direktør på Norges Markedshøyskole/BI og markedsdirektør på Norsk Folkemuseum.
  Les mer