Dato: 23.11.2023

Tid: 18.00 - 20.00

Sted: Langhuset på SALT, Oslo

Aldersgrense: 18 år

Gratis billetter bestilles her.

Påmelding for konkurransedeltakere.
Frist: 17.11.2023 kl. 15.00.

Det er en konkurranse der innslagene vil bli vurdert av et dommerpanel bestående av fagfolk, studenter og publikum. Alle innslagene vil svare på samme oppgave som blir utdelt i kort tid før arrangementet. Oppgaven muliggjør forskjellige svar som; tekstopplesning, teater, film, musikk- og alle former for scenekunst. Både individer og grupper er velkomne, både studenter fra Kristiania, nåværende og tidligere, men også alle andre som måtte ønske å delta i denne spennende utfordringen. Kort forklart ønsker vi å skape en arena der nye uoppdagede talenter får mulighet til å motta tilbakemeldinger fra både publikum og fagkyndige, på en effektiv og gøyal måte. På slutten blir det kåret vinnere.

Juryen består av tidligere TOSK-studenter Johannes Roaldsen Fürst, skuespiller og manusforfatter (Hvite gutter og Knekt m.m.) og Vilde Klohs, serieskaper og manusforfatter (Basic Bitch m.m.), retoriker Thor Magnus Tangerås og nåværende tredjeårsstudent Daniel Risvik Hugås.

Overordnet oppgave på det første arrangementet er Selg det usalgbare - konkret brief med faktisk oppgave slippes 20. november.

Facebookarrangement

Følg Ulydig på Instagram